Η ΟΠΑΠ Μέγας Χορηγός του 32ου Μαραθωνίου της Αθήνας

Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 23:52
UPD:23:56

Φωτογραφία από την συνέντευξη Τύπου.

A- A A+

Η ΟΠΑΠ Α.Ε.  θα είναι ο Μέγας Χορηγός της φετινής διεξαγωγής του Μαραθωνίου της Αθήνας στις 9 Νοεμβρίου και ο γενικός διευθυντής Μάρκετινγκ της εταιρείας Πετρ Ματεγιόφσκι (Petr Matejovsky) μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι ο φετινός μαραθώνιος θα συνδεθεί και με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας.

Ειδικότερα σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη από τον ΣΕΓΑΣ ο κ. Ματεγιόφσκι ανέφερε πως μέσω της ειδικής εφαρμογής που δημιούργησε  η ΟΠΑΠ μπορούν όλοι στην Ελλάδα μέσω του κινητού ή του υπολογιστή τους να συμμετέχουν στη «Διαδρομή Προσφοράς» της ΟΠΑΠ.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή όπως διευκρινίστηκε μετατρέπει τα βήματα που πραγματοποιούμε καθημερινά σε οικονομική προσφορά για το μεγάλο έργο που έχει ανακοινώσει η ΟΠΑΠ, την ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Αθήνας («Αγία Σοφία» και «Παν. & Αγλαΐα Κυριακού»).   

«Αποφασίσαμε να συνδέσουμε το ιστορικό αυτό γεγονός, τον Μαραθώνιο Αθήνας, με το συγκεκριμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με στόχο να κινητοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο προκειμένου να λάβει μέρος στη μοναδική αυτή προσπάθεια» είπε και απηύθυνε κάλεσμα σε όλους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΣΕΓΑΣ, κ. Κώστας Παναγόπουλος εξήρε την πρωτοβουλία της ΟΠΑΠ Α.Ε. να συνδέσει τη συγκεκριμένη χορηγία στον Μαραθώνιο με ένα τόσο σημαντικό έργο  που εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας και αφορά στην ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή