Μίτσελ: Μας διασκέδασε ο προπονητής της Μάλμε

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 20:57
UPD:20:59
ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

«Αν είναι τόσο πετυχημένος στο γήπεδο όσο και στις αίθουσες Τύπου, τότε θα έχουμε λίγα πράγματα να κάνουμε» συνέχισε ο Μίτσελ (φωτ. αρχείου), που από ένα σημείο και ύστερα ήταν... χειμαρρώδης απέναντι στον Χαρέιντε.

A- A A+

Με αρκετό χιούμορ αντιμετώπισε ο Μίτσελ τις τοποθετήσεις του συνάδελφού του στη Μάλμε, Άγκε Χαρέιντε, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι ο Ολυμπιακός είναι ασταθής και αδύναμος εκτός έδρας και πως η Σάλτσμπουργκ, την οποία οι Σουηδοί απέκλεισαν για να προκριθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι καλύτερη ομάδα από τον πρωταθλητή Ελλάδας.

«Συμφωνώ απολύτως με τον προπονητή της Μάλμε. Δείχνει ότι γνωρίζει καλά την ιστορία μας και σέβεται το σύλλογό μας, άρα συμφωνούμε μαζί του. Συμπληρώνουμε 100 ματς στην Ευρώπη. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες, που μετέχουμε σε διοργάνωση με τις κορυφαίες ομάδες Αγγλίας, Ισπανίας» ξεκίνησε το σχόλιό του ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού.

«Συμφωνούμε λοιπόν μαζί του αλλά θα προσπαθήσουμε αύριο, αν και είμαστε χειρότεροι. Αν είναι τόσο πετυχημένος στο γήπεδο όσο και στις αίθουσες Τύπου, τότε θα έχουμε λίγα πράγματα να κάνουμε» συνέχισε ο Μίτσελ, που από ένα σημείο και ύστερα ήταν... χειμαρρώδης απέναντι στον Χαρέιντε.

«Από τότε που ήμουν μικρός, και λυπάμαι που θα το πω, το πρώτο που με δίδαξαν ήταν να σέβομαι τον αντίπαλο. Ενημερώνω τον προπονητή της Μάλμε ότι αυτό το έμαθα στη Ρεάλ Μαδρίτης: να σέβομαι τον κάθε αντίπαλο. Ξέρουμε ότι ο κάθε προπονητής έχει τον τρόπο του, όμως εγώ βλέπω την Μάλμε ακριβώς όπως είχα δει την Ατλέτικο» υπογράμμισε.

«Εύχομαι στη Μάλμε τα καλύτερα. Τη σέβομαι απόλυτα. Ίσως αν ο προπονητής της είχε παίξει στη Ρεάλ ή είχε προπονήσει τον Ολυμπιακό θα καταλάβαινε καλύτερα. Η εποχή της δικής μου δόξας έχει περάσει, γιατί αυτό συνέβη όταν ήμουν παίκτης και πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Ελπίζουμε ότι αύριο ο Όλσεν, ο γκολκίπερ της Μάλμε, δεν θα παίξει πάλι τόσο καλά. Αλλά ας μη θυμώσει ο προπονητής της Μάλμε».

Το... αποκορύφωνα ήταν όταν ο Μίτσελ ρωτήθηκε αν θα ξεκινήσει βασικός ο Τζίμι Ντουρμάζ. «Θα το ξέρει σίγουρα ο προπονητής της Μάλμε. Μας έχει μελετήσει πολύ, ρωτήστε τον. Θα ξέρει. Δεν μας επηρέασαν όσα είπε. Το λέω ειλικρινά, εγώ δεν έχω επηρεαστεί καθόλου. Ισα-ίσα μας διασκέδασε» είπε.

Ο Γιάννης Μανιάτης, που παρέστη από τους παίκτες του Ολυμπιακού, έδωσε το σύνθημα και προσδιόρισε το στόχο για το αυριανό παιχνίδι. «Είμαστε εδώ για τη νίκη. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή της αναμέτρησης. Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Δείξαμε τις δυνατότητές μας με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα για να πάρουμε τη νίκη» δήλωσε ο διεθνής μέσος.

«Ο προπονητής τους πρέπει να δει την ιστορία μας. Συμπληρώνουμε 100 ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, είμαστε συνεχώς στις μεγάλες διοργανώσεις και δεν είναι σωστό να μη δείχνει σεβασμό στην ιστορία μας» πρόσθεσε ο εκ των αρχηγών της πειραϊκής ομάδας, συνταυτισμένος με το πνεύμα του προπονητή του.

Όσο για την ήττα από τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα; «Όλοι έχουμε καταλάβει το λάθος στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Αυτό είναι σίγουρο. Μας μίλησε ο προπονητής γι΄ αυτό. Μας μίλησε και ο πρόεδρος. Όλοι μας έχουμε καταλάβει το τι πρέπει να κάνουμε και θα το δείξουμε στο γήπεδο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις