Ντομίνγκες: Πάμε για νίκη με Μάλμε

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 12:12
UPD:12:19
ICONPRESS/ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
A- A A+

Με αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα και ει δυνατόν τη νίκη αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Σουηδία, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τη Μάλμε στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων.

Τη διάθεση των «ερυθρόλευκων» ποδοσφαιριστών αποτύπωσε στις δηλώσεις του ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος πάντως δεν έδωσε στην ομάδα του το χαρακτηρισμό του φαβορί.

«Δεν υπάρχουν φαβορί σε ένα παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Είναι δύσκολος αγώνας, αλλά πηγαίνουμε για να νικήσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Όσο για την ήττα από τον Ατρόμητο, ο Αργεντινός «μαέστρος» του Ολυμπιακού θεωρεί ότι απλώς η ομάδα του βρέθηκε σε άσχημη ημέρα. «Μπορεί να έχεις μια άσχημη ημέρα και να χάσεις, όμως αυτός ο αγώνας πέρασε και τώρα επικεντρωνόμαστε στη συνέχεια» δήλωσε.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συγκροτούν οι, Χουτεσιώτης, Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Βέργος και Βούρος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις