Στου Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 15:21
UPD:15:24
ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ
A- A A+

Οι εμφανίσεις που ακολούθησαν το θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο Μαδρίτης όχι μόνο δεν έδωσαν συνέχεια σε εκείνη τη γεμάτη υποσχέσεις βραδιά του πρωταθλητή Ελλάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πλέον προβληματίζουν τους πάντες στο πειραϊκό στρατόπεδο. 

Πρώτον απ΄ όλους, βεβαίως, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος όπως και οι υπόλοιποι φίλοι του λαοφιλούς συλλόγου διακρίνει έναν εφησυχασμό, που οδήγησε στις μετριότατες εμφανίσεις μετά τους «ροχιμπλάνκος», με αποκορύφωμα την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (0-1), το περασμένο Σάββατο.

Ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν παίζει καλά, όπως αποδεικνύουν οι εμφανίσεις με Βέροια, Παναχαϊκή (Κύπελλο) και Ατρόμητο, αλλά, αίφνης, βρέθηκε τρίτος στη βαθμολογία με «παρέα» την ομάδα των δυτικών προαστίων, τον Παναθηναϊκό και την Κέρκυρα. 

Ο κ. Μαρινάκης επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Ρέντη, προκειμένου να δει τους παίκτες, να τους μιλήσει και τους επιστήσει την προσοχή εν όψει της πολύ απαιτητικής συνέχειας, που περιλαμβάνει δύο πολύ σημαντικούς αγώνες: την Τετάρτη (1/10) στη Σουηδία με τη Μάλμε για τη 2η αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ και την Κυριακή (5/10) στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Ο πρώτος παράγοντας της πειραϊκής ομάδας συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές για να τους εκφράσει τα παράπονά του, σε ήπιους τόνους πάντοτε, να διαβεβαιώσει για την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητές τους, να ζητήσει άμεση βελτίωση και να τους προτρέψει να κάνουν μια νέα εκκίνηση από τον αγώνα με τη Μάλμε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις