ΟΦΗ: Καθοδηγούμενα τα δημοσιεύματα για Γκατούζο

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 15:20
UPD:15:23
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ ,

«Για μας κύριοι είναι μέγιστη τιμή που ο Τζενάρο Γκατούζο είναι προπονητής του ΟΦΗ» αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του Ηρακλείου.

A- A A+

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ ΟΦΗ για τον «πόλεμο» που ισχυρίζεται ότι της γίνεται από μερίδα του Τύπου, με στόχο τον προπονητή της, Τζενάρο Γκατούζο.

Η ομάδα του Ηρακλείου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται σε «καθοδηγούμενα δημοσιεύματα» και «άνευ προηγουμένου πόλεμο», ενώ ταυτόχρονα εκφράζει την πλήρη στήριξή της στον Ιταλό τεχνικό.

Η ανακοίνωση:

«Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε ένα άνευ προηγουμένου "πόλεμο" από μερίδα του Τύπου, αλλά η σιωπή μας μέχρι σήμερα δεν σημαίνει αδυναμία, όπως εσφαλμένα έχουν συμπεράνει ορισμένοι.

Η μεγαλύτερη διάψευση σε όλα αυτά τα ψευδή και "καθοδηγούμενα" δημοσιεύματα ήρθε από τον ίδιο τον προπονητή με τον πιο κατηγορηματικό και παραστατικό τρόπο.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι η παγκόσμια ακτινοβολία του ως άνθρωπος του αθλητισμού, αλλά κυρίως το γεγονός ότι είναι ένας Κύριος σε όλα του, απαιτεί σεβασμό από τους πάντες.

Για μας κύριοι είναι μέγιστη τιμή που ο Τζενάρο Γκατούζο είναι προπονητής του ΟΦΗ, αλλά κυρίως είναι μέγιστη τιμή που ένας Άνθρωπος όπως ο Ρίνο βρίσκεται ανάμεσά μας.

Και θα κάνουμε τα πάντα για να τον προφυλάξουμε από ανώνυμα, καθοδηγούμενα και ψευδέστατα δημοσιεύματα».

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις