Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη Παναθηναϊκού στο Βόλο, έκπληξη στη Νέα Σμύρνη

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 21:05
UPD:21:10
ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού Κώστας Τριανταφυλλόπουλος (Δ) και ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου Κούτς (Α) διεκδικούν την μπάλα.

A- A A+

Ένα γκολ αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό μέσα στον Βόλο επί του τοπικού Ολυμπιακού.

Οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη με 1-0 και ξεκίνησαν επιτυχώς τις υποχρεώσεις τους στον 8ο όμιλο της β΄ φάσης στο Κύπελλο Ελλάδας, στην προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου που κατάκτησαν πέρυσι.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν ο Ατζαγκούν στο 17ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτερη κι έχασαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μπούι στο 67΄, όμως στο 80΄ ο Στιλ έκανε την απόκρουση του αγώνα στο σουτ του Πινάρες.

Αντίθετα, στη Νέα Σμύρνη (1ος όμιλος) ο Πανιώνιος δεν κατόρθωσε να κάμψει την αντίσταση του ρωμαλέου Φωστήρα, που πήρε ισοπαλία 0-0. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν ανούσια υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ.

EUROKINISSI/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Στην επανάληψη ο Τερεζόπουλος πέρασε τους Κολοβό και Γιάννου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Με τον Γκέκα πρωταγωνιστή να αποκρούει τα σουτ των Σμυρλή (51΄), Κολοβού (81΄) και το απευθείας φάουλ του τελευταίου να περνά μόλις άουτ στο 83΄, η ομάδα του Ταύρου πήρε το βαθμό ξεκινώντας με το «δεξί» στη διοργάνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις