Κύπελλο Ελλάδας: Ισοπαλία με... υποσχέσεις για ΑΕΚ

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 18:35
UPD:19:15
EUROKINISSI/LASKARIS_TSOUTSAS
A- A A+

Ισόπαλος χωρίς γκολ έληξε ο αγώνας του Πανθρακικού με την ΑΕΚ στην Κομοτηνή, στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου της β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην πρώτη επίσημη αναμέτρησή της με ομάδα της Σούπερ Λίγκας μετά τον υποβιβασμό από την ανώτατη επαγγελματική κατηγορία η Ένωση ήταν καλύτερη από την ακριτική ομάδα, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Το παιχνίδι δεν είχε σπουδαίες φάσεις, όμως οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα κατόρθωσαν να κυριαρχήσουν και να επιβάλλουν το ρυθμό τους, μοιράζοντας ισομερώς την ανάπτυξη από άξονα και πτέρυγες, πλησιάζοντας στο 0-1 στο 23΄ με την εξαιρετική κεφαλιά του Πλατέλλα και την ακόμη εντυπωσιακότερη αντίδραση του Αθανασιάδη.

Στην επανάληψη ο Πανθρακικός μπήκε πιο δυνατά, καθώς με κακό τον Μάνταλο και μέτριο τον Πλατέλλα η ΑΕΚ δεν απειλούσε. Οι αλλαγές του Δέλλα δεν τόνωσαν την επιθετική λειτουργία της ομάδας του, που στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κινδύνεψε μάλιστα από το σουτ του Ίγκορ, το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Ανέστης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις