Βουλή: Συνέχεια της κόντρας κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Αδ. Γεωργιάδη

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 16:29
UPD:16:34
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει κρυφή ατζέντα και plan Β την επιστροφή στη δραχμή, επικαλούμενος δηλώσεις Βούτση σε τηλεοπτική εκπομπή.

A- A A+

Συνεχίσθηκε στη Βουλή η αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Γεωργιάδη ότι θα αποσύρει τις καταθέσεις του από τις τράπεζες αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει κρυφή ατζέντα και plan Β την επιστροφή στη δραχμή, επικαλούμενος δηλώσεις Βούτση σε τηλεοπτική εκπομπή. «Η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, αν η Ευρώπη πει «όχι», είναι το δημοψήφισμα. Καλώς ήρθατε στο Νοέμβριο του 2011 και στον Γιώργο Παπανδρέου!», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Χαίρομαι που έμαθα ότι το δημοψήφισμα για το νόμισμα θα είναι το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, αν πει η Ευρώπη «όχι». Είναι πολύ ευχάριστο».

Νωρίτερα ο Αδ. Γεωργιάδης απευθύνθηκε στον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ Νίκο Βούτση και τον ρώτησε:

«Γιατί αυτό που είπατε στο ΣΚΑΙ, δεν το λέτε φωναχτά; Είπατε ότι αν μας πει "όχι" η Ευρώπη, θα γυρίσουμε και θα ρωτήσουμε το λαό».

«Ναι, θα είμαστε μαζί με το λαό», απάντησε ο Ν. Βούτσης και ο Αδ. Γεωργιάδης σχολίασε: «Μάλιστα. Να το ξέρουμε».

«Τα ψέματα τελείωσαν. Ο ελληνικός λαός έχει πραγματικά να συζητήσει πολύ σοβαρά την αναπτυξιακή πορεία προς την πρόοδο, την οποία μπορεί να εγγυηθεί όχι απλά η Αριστερά ή ο ΣΥΡΙΖΑ, μπορούν να την εγγυηθούν οι δημοκρατικές διαδικασίες συμμετοχής με πραγματικούς και όχι με ψευδείς όρους, όχι με όρους κοροϊδίας και προσβολής των στοιχειωδών δικαιωμάτων και των συνειδήσεων των Ελλήνων πολιτών», του απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας και πρόσθεσε: «Σε αυτήν την κατεύθυνση οι καιροί τρέχουν πολύ γρήγορα και εκεί πραγματικά ο ΣΥΡΙΖΑ δουλεύει με πολύ σοβαρότητα για την επόμενη ημέρα».

Newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή