Π. Σκουρλέτης: Με άδεια χέρια ήρθε ο Αντ. Σαμαράς

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 13:07
UPD:13:10
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖ
A- A A+

«Κατώτερο των περιστάσεων» χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, σχολιάζοντας την συνάντηση του Αντ. Σαμαρά με τη γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ.

«Θεωρώ ότι ο κ. Σαμαράς πήγε και ήρθε με άδεια χέρια», ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στον τηλεοτπικό σταθμό Ant1, τονίζοντας ότι ο Πρωθυπουγός «εκτέθηκε ανεπανόρθωτα» στο θέμα της χαλάρωσης των πολιτικών λιτότητας.

«Νομίζω ότι τόσο η κ. Μέρκελ όσο και ο κ. Σαμαράς ήταν απόλυτα σαφείς σε ένα σημείο. Η μεν κ. Μέρκελ είπε ότι τα πράγματα θα κινηθούν έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το μνημονιακό πρόγραμμα, ο κ. Σαμαράς είπε, με λίγο διαφορετικές φράσεις, ακριβώς το ίδιο. Θα κινηθούμε εντός του πλαισίου του μνημονιακού προγράμματος. Δεν ακούστηκε τίποτα για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση», συνέχισε προσθέτοντας ότι ο Πρωθυπουργός «επιβεβαίωσε ότι είναι ο πιο πιστός οπαδός του μερκελισμού στην Ευρώπη».

Ο κ. Σκουρλέτης δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις δηλώσεις του Άδ. Γεωργιάδη  ότι θα αποσύρει τις καταθέσεις του από τις τράπεζες αν εκλεγεί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία ότι επιχειρεί να τρομοκρατήσει το λαό γιατί «βλέπει ότι το έδαφος υποχωρεί πια κάτω από τα πόδια της».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή