Στην αντεπίθεση η ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ

Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 17:41
UPD:17:47
EPA/MAJA HITIJ

Ο κ. Σαμαράς σχολίασε: «Είναι τέτοια η αμηχανία τους που μπερδεύουν ακόμη και τις ερωτήσεις και σε ποιον απευθύνθηκαν».

A- A A+

«Περιθωριακή κριτική από ένα περιθωριακό κόμμα, κρίμα» ήταν το λακωνικό σχόλιο της ΝΔ στις επικρίσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του Πρωθυπουργού, μετά τη συνάντησή του με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ. 

Και ο ίδιος ο κ. Αντώνης Σαμαράς, από το Βερολίνο, απάντησε στις βολές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Όπως έκανε γνωστό κυβερνητική πηγή, ο κ. Σαμαράς σχολίασε: «Είναι τέτοια η αμηχανία τους που μπερδεύουν ακόμη και τις ερωτήσεις και σε ποιον απευθύνθηκαν».

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ασκήσει σκληρή κριτική στον Πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντας την εικόνα του μετά τη συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο «θλιβερή», που «εκθέτει τον ίδιο και τη χώρα».

«Χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση του μνημονιακού προγράμματος, ο κ. Σαμαράς κατέστησε σαφές πως η έννοια διαπραγμάτευση είναι ξένη προς την πολιτική του και τις προθέσεις του. Τον χωρίζει τεράστια απόσταση από την σημερινή οδυνηρή κοινωνική πραγματικότητα» σημείωνε στο σχόλιό του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, αναφερόμενος σε στιγμιότυπο της συνέντευξης των δύο ηγετών έκανε λόγο για άρνηση του Πρωθυπουργού να απαντήσει «κατόπιν της υπόδειξης της κ. Μέρκελ, εάν είναι αρνητικός στη χαλάρωση της λιτότητας», κάτι που σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ «τον κατατάσσει δικαίως ως τον πιο ένθερμο υποστηρικτή της καγκελαρίου στην Ευρώπη. Καμιά χειραψία με ξένο ηγέτη δεν μπορεί να τον σώσει».

newsroom naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή