Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στη συνάντηση Ν. Δένδια – πρέσβη των ΗΠΑ

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 17:47
UPD:17:51

Όπως αναφέρει το υπουργείο, ο πρέσβης των ΗΠΑ μετέφερε στον κ. Δένδια την ικανοποίηση της κυβέρνησής του για την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων.

A- A A+

Η εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Ανάπτυξης και των ΗΠΑ στους τομείς της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Δένδιας με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Ντέιβιντ Πιρς

Σύμφωνα με το υπουργείο η σαρανταπεντάλεπτη συνάντηση, η οποία διεξήχθη στο υπουργείο Ανάπτυξης διεξήχθη σε άριστο κλίμα.

Επίσης όπως έγινε γνωστό συζητήθηκαν οι δυνατότητες προσέλκυσης ξένου επενδυτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα υπό το πρίσμα της σαφούς βελτίωσης του οικονομικού κλίματος και της προόδου του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής.

Όπως αναφέρει το υπουργείο, ο πρέσβης των ΗΠΑ μετέφερε στον κ. Δένδια την ικανοποίηση της κυβέρνησής του για την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων και εξέφρασε την υποστήριξή του στο προωθούμενο από το υπουργείο Ανάπτυξης σχέδιο αντιμετώπισης του προβλήματος της έλλειψης ρευστότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της διευκόλυνσης πρόσβασής τους, ιδιαιτέρως των νεοφυών και καινοτόμων πρωτοβουλιών, στο επιχειρείν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή