ΣΥΡΙΖΑ: «Κωφεύουν» για τα περί επαφών Μπαλτάκου – Χ.Α.

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 12:53
UPD:14:01
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
A- A A+

«Έκθετη» χαρακτηρίζει την συγκυβέρνηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κοντονής, με αφορμή δημοσιεύματα της 'Εφημερίδας των Συντακτών' «σχετικά με τις συνεχείς επαφές μέσω μηνυμάτων του κ. Τάκη Μπαλτάκου με τη Χρυσή Αυγή».

Ο κ. Κοντονής κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «κωφεύει» για το γεγονός, ενώ όπως επισημαίνει, ήταν εκείνη που «στήριξε την παντελώς ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων, επιχειρώντας την ταύτιση της ριζοσπαστικής και ανανεωτικής αριστεράς με την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής».

Σύμφωνα με τον βουλευτή, τα σχετικά δημοσιεύματα «εκθέτουν πολλαπλώς και την Χρυσή Αυγή η οποία έως τώρα παρουσιαζόταν ως δήθεν αντισυστημικό και αντιμνημονιακό κόμμα και σήμερα αποκαλύπτεται ότι λάμβανε απευθείας εντολές από το Μέγαρο Μαξίμου».

«Ας γνωρίζουν όσοι την ψηφίζουν ότι η νεοναζιστική συμμορία ευρίσκετο σε διατεταγμένη υπηρεσία προστασίας των νομοθετικών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης και λάμβανε τα συγχωροχάρτια του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με τις ασχήμιες των βουλευτών της εντός του κοινοβουλίου. Τέτοια αντισυστημική δύναμη πραγματικά πρώτη φόρα συναντούμε», καταλήγει ο κ. Κοντονής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή