Champions League: Βραδιά χωρίς εκπλήξεις αλλά με «θρίλερ»

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 00:50
UPD:00:56
REUTERS/GIORGIO PEROTTINO

Στιγμιότυπο από τoν αγώνα Γιουβέντους - Μάλμε.

A- A A+

Η εμπειρία και η εκτελεστική δεινότητα του Κάρλος Τέβες απέτρεψε ενδεχομένως μια εντός έδρας «γκέλα» πρώτου μεγέθους για τη Γιουβέντους.

Η Μάλμε αντιστεκόταν σθεναρά για μία ώρα στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, αλλά το 1-0 του Αργεντινού στο σημείο εκείνο υπήρξε καταλυτικό για την έκβαση της αναμέτρησης.

Τελικά ο Τέβες πέτυχε και δεύτερο τέρμα, ένα λεπτό πριν τη λήξη του 90λεπτου και «κλείδωσε» το τρίποντο για τη «βέκια σινιόρα», που μαζί με τον Ολυμπιακό τέθηκαν επικεφαλής στον 1ο όμιλο.

Στο Λίβερπουλ, οι «κόκκινοι» του Μπρένταν Ρότζερς τα βρήκαν «σκούρα» απέναντι στους Βούλγαρους της Λουντογκόρετς, την οποία νίκησαν στο τελευταίο λεπτό με 2-1 (82΄ Μπαλοτέλι, 90΄+3 πεν. Τζέραρντ - 90΄+1 Αμπαλό).

Για τον ίδιο όμιλο (2ο), αντίθετα, η Ρεάλ δεν είχε κανένα πρόβλημα στη Μαδρίτη απέναντι στη Βασιλεία, την οποία συνέτριψε 5-1 (14΄ αυτ. Σάτσι, 30΄ Μπέιλ, 31΄ Ρονάλντο, 36΄ Χάμες Ροντρίγκες, 79΄ Μπενζεμά - 38΄ Γκονζάλες) ξεσπώντας για την ήττα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» από την Ατλέτικο το περασμένο Σάββατο.

Για τον 3ο όμιλο, στο Μονακό η ομώνυμη ομάδα νίκησε την Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-0 με γκολ του Μουτίνιο στο 61΄, ενώ η Ζενίτ πέρασε από τη Λισαβόνα νικώντας την Μπενφίκα 2-0 με τέρματα των Χουλκ (5΄) και Βίτσελ (22΄).

Στο ντέρμπι της βραδιάς, τέλος, και στο πλαίσιο του 4ου ομίλου η Ντόρτμουντ επικράτησε στη Βεστφαλία της Άρσεναλ 2-0 (45΄ Ιμόμπιλε, 48΄ Ομπαμεγιάνγκ), ενώ στην Κωσνταντινούπολη η Γαλατασαράι πήρε ισοπαλία 1-1 από την Άντερλεχτ στις καθυστερήσεις, με τον Μπουράκ Γιλμάζ να ισοφαρίζει το γκολ το Πράετ από το 52ο λεπτό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις