Σιμεόνε: Το πιο δύσκολο παιχνίδι μας στον όμιλο

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 21:47
UPD:21:49
EUROKINISSI/YORGOS KARAHALIS

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου.

A- A A+

Ως το πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου χαρακτήρισε το αυριανό με τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε επί τούτω.

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε λίγο χρόνο. Οι παίκτες που δεν έπαιξαν το Σάββατο, γυμνάστηκαν την Κυριακή. Σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο, θα αποφασίσουμε για τις αλλαγές. Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι αύριο του ομίλου. Είναι ένας δυνατός αντίπαλος, σε καυτή έδρα και είχαμε λίγες ώρες μετά το ντέρμπι του Σαββάτου» είπε ο εμβληματικός προπονητής των «ροχιμπλάνκος».

Ο Σιμεόνε ρωτήθηκε για τις πολλές αλλαγές που έγιναν στη διάρκεια του καλοκαιριού στην ομάδα του. «Πάντα κοιτάζω την πραγματικότητα. Συνεχίζουμε να χτίζουμε την ομάδα. Έχουν φύγει κάποιοι παίκτες και κάποιοι έχουν έρθει. Πρέπει να χτίσουμε την ομάδα γύρω από τον πυρήνα της και αυτό που έχουμε χτίσει τα τελευταία χρόνια αυτή είναι η δύναμη της ομάδας» απάντησε.

Όσο για τα εγκωμιαστικά σχόλια που έκανε για αυτόν ο Μίτσελ είπε ότι «θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που λένε αυτά αλλά δεν θέλω να μείνω σε αυτά, γιατί θέλω να αφοσιωθώ στη δουλειά μου».

Αναφορικά με το παρελθόν του με τον Μίτσελ πάντως θυμήθηκε ότι «έχουμε βρεθεί πολλές φορές αντίπαλοι και ως παίκτες και ως προπονητές… Στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε πολύ καλή πορεία. Το πιο σημαντικό είναι πως έδωσε στιλ στην ομάδα. Έχει δυνατά άκρα και καλό κέντρο, ακόμα υπάρχουν πολλοί έμπειροι παίκτες στην άμυνα και γενικά πιστεύω πως έχει αφήσει το στίγμα του στην ομάδα. Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου αυτό με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης»».

Τους παίκτες της Ατλετικό εκπροσώπησε ο Μάριο Σουάρεθ, ο οποίος επισήμανε πως «κάθε αγώνα πρέπει να τον αντιμετωπίζεις σαν τελικό. Ξέρουμε ότι παίζουμε κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, σε καυτή ατμόσφαιρα. Θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα, όπως και τους άλλους και νομίζουμε ότι θα πάρουμε κάτι καλό».

Στη συνέχεια ο Σουάρεθ υπογράμμισε ότι «έχουμε την νοοτροπία του νικητή, έχουμε πετύχει πολλά πράγματα. Αυτό που προσπαθεί να μας περάσει ο Σιμεόνε είναι πως η φανέλα της ομάδας είναι βαριά και πρέπει πάντα να βγαίνουμε για τη νίκη και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι σα να είναι το τελευταίο».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις