Μίτσελ: Θα είμαστε προετοιμασμένοι αύριο

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 19:17
UPD:19:20
EUROKINISSI/YORGOS KARAHALIS

Ο τεχνικός του πρωταθλητή Ελλάδας δήλωσε πως οι παίκτες του έχουν προετοιμαστεί καλά για τον αυριανό αγώνα, εγκωμίασε τον αντίπαλο αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την ενδεκάδα.

A- A A+

Καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα του και διεκδίκηση της νίκης επί ίσοις όροις απέναντι στη φιναλίστ του περυσινού Τσάμπιονς Λιγκ, Ατλέτικο Μαδρίτης, υποσχέθηκε ο Μίτσελ.

Ο τεχνικός του πρωταθλητή Ελλάδας δήλωσε πως οι παίκτες του έχουν προετοιμαστεί καλά για τον αυριανό αγώνα, εγκωμίασε τον αντίπαλο αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την ενδεκάδα

«Όλα τα παιχνίδια στον όμιλο είναι δύσκολα. Ίσως το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής στην Ισπανία να βοηθήσει να καταλάβει όλος ο κόσμος το μέγεθος της ομάδας την οποία αντιμετωπίζουμε αύριο» υπογράμμισε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Όσο για το «μυστικό» της επιτυχίας του Ντιέγκο Σιμεόνε; «Οφείλεται σε τρία απλά πράγματα: Γνωρίζει πολλά χρόνια την Ατλέτικο, έχει δημιουργήσει μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως και το πιο σημαντικό: είναι το αφεντικό, τόσο για την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του όσο και στις μεταγραφές».

Ερωτηθείς για το εάν θα προσαρμόσει στον αντίπαλο την τακτική του, απάντησε: «Δεν χρειάζεται πάντα να παίζεις με τον ίδιο τρόπο για να κερδίζεις. Η κάθε ομάδα έχει το δικό της στιλ παιχνιδιού. Εμείς θα παίξουμε έτσι όπως ξέρουμε για να νικήσουμε και θα παίξουμε καλά. Ένα από τα πράγματα που είδαμε από την προετοιμασία είναι πως παίξαμε με διάφορα συστήματα και μείναμε ικανοποιημένοι από την απόδοση μας».

Ο Μίτελ ρωτήθηκε επίσης αν η ομάδα του είναι καλύτερα προετοιμασμένη από την περσινή περίοδο και την πρεμιέρα με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 4-1. «Μοιάζει με πέρυσι η κατάστασή μας. Και την περσινή σεζόν έπρεπε να βάλουμε πολλά παιδιά στην νοοτροπία της ομάδας. Έπρεπε γρήγορα να προλάβουμε να γνωριστούμε και αυτό έχει πολλές ομοιότητες» απάντησε.

Αναλύοντας την αντίπαλο, τόνισε: «Δεν ξέρω καμία ομάδα που παίζει άσχημα και να κερδίζει. Ειδικά για την Ατλέτικο, που παίζει πάντα καλά. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να δούμε τα στοιχεία που έχει ο αντίπαλος και να τον χτυπήσουμε ανάλογα. Αυτό που εμείς έχουμε είναι ότι είμαστε προετοιμασμένοι. Έχουμε την εμπειρία και εμπιστευόμαστε τους εαυτούς μας. Εγώ φτιάχνω απλά την ομάδα. Εκείνοι που αντιμετωπίζουν το παιχνίδι είναι οι παίκτες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις