Θρίαμβος Πλατανιά στο Παγκρήτιο, 3-0 τον Εργοτέλη

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 21:28
UPD:21:31
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Ο παίκτης Θανάσης Τσουράκης ανοίγει το σκορ στον αγώνα Εργοτέλης - Πλατανιάς.

A- A A+

Ο Πλατανιάς αναδείχθηκε νικητής στη… μάχη της Κρήτης, καθώς στην αναμέτρηση με την οποίο ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα νίκησε μέσα στο Παγκρήτιο τον Εργοτέλη με το επιβλητικό 3-0.

Σημειώνοντας από ένα τέρμα στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου έφτασε στην πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αφήνοντας τον Εργοτέλη ουραγό και χωρίς βαθμό, μαζί με τη Νίκη Βόλου.

Επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με ωραίο σουτ του Τσουράκη έξω από τη μεγάλη περιοχή του Τσέρνι. Ο Πλατανιάς είχε πετύχει να αιφνιδιάσει και στη συνέχεια έλεγξαν εύκολα το ρυθμό, δημιουργώντας προβλήματα στην ανάπτυξη της ομάδας του Ηρακλείου.

Οι Χανιώτες είχαν μάλιστα μια μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν στο 35ο λεπτό, αλλά ο Τσέρνι διαφύλαξε την εστία του από το 0-2 αποκρούοντας αρχικά το σουτ του Τόρες και στη συνέχεια επεμβαίνοντας και στην προσπάθεια του Τσουράκη.

Ατυχώς γι΄ αυτόν και την ομάδα του, όμως, ο γκολκίπερ του Εργοτέλη δεν κατόρθωσε να πράξει το ίδιο στη φάση του 49ου λεπτού, όταν ο Τσουράκης κέρδισε μία κόντρα, μπήκε στην περιοχή από δεξιά και «έκοψε» την μπάλα στον επερχόμενο Γκόμες, ο οποίος σε άδεια εστία «έγραψε» το 0-2.

Το τελικό σκορ σε ένα παιχνίδι που από εκείνο το σημείο ως τη λήξη του ατόνησε πλήρως διαμόρφωσε ο Τόρες, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Τσέρνι για το 0-3.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις