Τέλος ο Τσιώλης από Ξάνθη με αιχμές εκατέρωθεν

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 12:15
UPD:16:53
Icon/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ο Σάκης Τσιώλης είναι ο τρίτος προπονητής, μετά τους Χουάν Φεράντο και Βίλιαν Φλουτ, που απομακρύνθηκε από τον πάγκο της ομάδας του, ενώ δεν έχουν διεξαχθεί παρά μόλις τρεις αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης, με την ακριτική ομάδα να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας μετά την ήττα της πρεμιέρας στη Βέροια (2-3) και τις ισοπαλίες με Κέρκυρα (0-0) και ΠΑΣ Γιάννινα (2-2).

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και ο κ. Σάκης Τσιώλης έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους. Ευχόμαστε στον κ. Τσιώλη ότι καλύτερο για την οικογένειά του κι ότι καλύτερο στην επαγγελματική του καριέρα».

Σε δηλωσή του ο Τσιώλης έκανε λόγο για διαφορετική φιλοσοφία με τη διοίκηση της ομάδας, υπογραμμίζοντας ότι «συνειδητοποιήσαμε πως υπήρχαν κάποιες διαφορές στην φιλοσοφία την δική μου και της διοίκησης, που τελικά έφταναν στο σημείο να γίνονται αδιέξοδα».

Όπως είπε ο Θεσσαλός προπονητής «στην αρχή, τα πράγματα μοιάζουν πιο απλά και περιμένεις πως θα βρεθούν λύσεις. Όταν όμως βλέπεις ότι αυτό δεν γίνεται, τότε είναι καλύτερο να τελειώνεις νωρίς την όλη κατάσταση, προτού σε φθείρει. Έτσι, αποφασίσαμε με τη διοίκηση να μη συνεχίσουμε μαζί και να χωρίσουμε σαν φίλοι».

Η τοποθέτηση του Τσιώλη έφερε την αντίδραση της διοίκησης, που μερικές ώρες αργότερα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Ο κ. Τσιώλης είπε σε δηλώσεις του ότι είχε διαφορά φιλοσοφίας με την Διοίκηση της SKODA ΞΑΝΘΗ. Ο κ. Τσιώλης έχει όλο το ελεύθερο από την SKODA ΞΑΝΘΗ να δημοσιοποιήσει τις διαφορές της φιλοσοφίας στα ΜΜΕ. Τέλος». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις