Β. Μαρινάκης: Μας αρέσουν τα δύσκολα

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 20:36
UPD:20:40
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

«Πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε. Θα το πολεμήσουμε» δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει, χωρίς πάντως να παραγνωρίζει το βαθμό δυσκολίας του ομίλου στον οποίο κληρώθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την αποψινή κλήρωση στο Μονακό. 

«Ήταν δύσκολη κλήρωση για μας, με πολύ καλές ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι μία νέα ομάδα, με μεγάλο ταλέντο και πάθος. Το είδαμε στην προετοιμασία και πιστεύουμε ότι αν παίξει καλά, όπως μπορεί, και κάνει λίγα λάθη, τότε όλα γίνονται. Είμαστε αισιόδοξοι και μας αρέσουν τα δύσκολα» δήλωσε ο πρώτος παράγοντας του πρωταθλητή Ελλάδας.

«Πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε. Θα το πολεμήσουμε. Με τον κύριο Μίτσελ είμαστε σε διαρκή επαφή. Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα, στα νέα παιδιά. Ο Μίτσελ έχει αποδείξει ότι μπορεί να τους βγάλει τον καλύτερό τους εαυτό» συνέχισε.

«Είμαι αισόδοξος.Πάμε για το καλύτερο. Η ομάδα αντιμετωπίζει τους μεγάλους συλλόγους με τον ίδιο ενθουσιασμό, δεν φοβάται όσο δυνατοί κι αν είναι οι αντίπαλοί μας. Μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε» συμπλήρωσε ο κ. Μαρινάκης, αφήνοντας στο τέλος των δηλώσεών του να εννοηθεί ότι οι μεταγραφές για τον Ολυμπιακό δεν τελείωσαν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις