Σούπερ Λίγκα: Σε Φάληρο και Τούμπα το ενδιαφέρον

Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014 11:22
UPD:12:03
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΝΑ
A- A A+

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής ημέρας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Η (χρονικά) πρώτη εξ αυτών θα διεξαχθεί στη Βέροια, όπου η πρωτοπόρος με δύο νίκες «βασίλισσα του βορρά» θα επιδιώξει απέναντι στην Κέρκυρα το «3Χ3» για να διατηρήσει το προβάδισμα αλλά και να συλλέξει βαθμούς ενόψει της συνέχειας.

Το έργο της, πάντως, δεν αναμένεται εύκολο, καθώς οι «Φαίακες» έχουν εντυπωσιάσει μέχρι τώρα (μία νίκη ισοπαλία) και μετέβησαν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για να παλέψουν.  

Στη συνέχεια ακολουθεί η αναμέτρηση της Τούμπας (18:15), με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στο άδειο λόγω τιμωρίας γήπεδό του τη Νίκη Βόλου. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη είναι το απόλυτο φαβορί, καθώς διανύει περίοδο φόρμας, απέναντι στο θεσσαλικό συγκρότημα που παραμένει χωρίς βαθμό.

Η ημέρα θα κλείσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου ο Ολυμπιακός, τρεις ημέρες πριν τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ στις 20:30.

Οι πρωταθλητές προέρχονται από την ισοπαλία στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό αλλά οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από νίκη θα συνιστά πολύ μεγάλη έκπληξη, απέναντι στην ικανή μα ελλιπή απόψε ομάδα του Ηρακλείου. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις