Η απάντηση του Μίτσελ στον Αβραάμ

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 18:56
UPD:19:03
EUROKINISSI/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

«Λυπάμαι πολύ που ο Αβραάμ δήλωσε πως από την πρώτη στιγμή ο προπονητής δεν τον εμπιστεύθηκε όσο θα ήθελε. Όμως, οι στατιστικές αποδεικνύουν ότι κάνει λάθος γιατί ήταν ο τέταρτος ποδοσφαιριστής σε χρόνο συμμετοχής στην προηγούμενη σεζόν» δήλωσε ο Μίτσελ (φωτ. αρχείου) .

A- A A+

Τη δική του απάντηση στις αιτιάσεις του Αβραάμ Παπαδόπουλου έδωσε ο Μίτσελ, μέσω των δηλώσεων που έκανε στη συνδρομητική τηλεόραση της NOVA.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και νυν ποδοσφαιριστής της Τράμπζονσπορ είχε αναφέρει ότι αποχώρησε από τους «ερυθρόλευκους» επειδή ένιωθε ότι δεν απολάμβανε την εμπιστοσύνη του προπονητή του, αφήνοντας αιχμές ότι ο Ισπανός τεχνικός τον είχε αδικήσει.

«Λυπάμαι πολύ που ο Αβραάμ δήλωσε πως από την πρώτη στιγμή ο προπονητής δεν τον εμπιστεύθηκε όσο θα ήθελε. Όμως, οι στατιστικές αποδεικνύουν ότι κάνει λάθος γιατί ήταν ο τέταρτος ποδοσφαιριστής σε χρόνο συμμετοχής στην προηγούμενη σεζόν» δήλωσε ο Μίτσελ.

«Στην προετοιμασία μας ήταν ο παίκτης που έπαιξε περισσότερο από όλους. Επίσης θέλω να του πω πως ακόμη και αν έχω κάνει λάθος μαζί του, ήμουν πάντα ειλικρινής. Και θέλω να του πω πως ένας παίκτης ο οποίος είναι αρχηγός του Ολυμπιακού, πρέπει να είναι αρχηγός και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και εκτός» πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων, ο Μίτσελ ρωτήθηκε επίσης για την κατάσταση του Κώστα Μήτρογλου. «Για εμάς ήταν ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής, για αυτό παλέψαμε για να τον αποκτήσουμε ξανά. Έχει έρθει πολύ καλά εκπαιδευμένος. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά την ιδέα του παιχνιδιού μας και τη δουλειά που θέλουμε να κάνουμε. Πιστεύουμε ότι πάρα πολύ σύντομα θα είναι έτοιμος για να προσφέρει και να συμμετέχει» απάντησε.

Σε ερώτηση για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, απάντησε ότι  οι Κρήτες «είναι μία ομάδα η οποία φέτος άλλαξε το σύστημα παιχνιδιού της σε σχέση με πέρυσι. Παίζει, πλέον, με τρεις παίκτες στην άμυνα. Είναι μία επιθετική ομάδα, σκληρή και δύσκολη, όπως άλλωστε είναι όλες οι ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος».

Όπως επισήμανε στη συνέχεια πάντως «αν αρχίσουμε και σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Τρίτης (με την Ατλέτικο Μαδρίτης), είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσουμε τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Και είναι κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου. Και ο καλύτερος τρόπος για να φθάσουμε στο παιχνίδι της Τρίτης με την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Αν όχι θα έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος».

Για τους «αμφίβολους» Μανιάτη και Σιόβα είπε: «Ο Σιόβας από αύριο θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Για τον Μανιάτη είναι λίγο πιο δύσκολη η κατάσταση. Εκείνος θέλει πολύ. Όλοι γνωρίζουμε πως σαν προσωπικότητα και σαν παίκτης το θέλει πολύ και θα το προσπαθήσει. Όμως, δεν ξέρουμε αν ο αστραγαλός του συμφωνεί για κάτι τέτοιο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις