ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητική παρέμβαση για να μη μεταδοθεί η ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ

Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014 13:35
UPD:13:38
EUROKINISSI/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
A- A A+

Πρωτοφανή κυβερνητική μεθόδευση για να μη μεταδοθεί η ομιλία του Αλ. Τσίπρα στη ΔΕΘ καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας μάλιστα πως για τον λόγο αυτόν παραιτήθηκε η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ. 

Συγκεκριμένα, η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για «τόσο προκλητική και λογοκριτική πρακτική, με παρέμβαση μάλιστα προσωπικά του ίδιου του Πρωθυπουργού, που προκάλεσε την παραίτηση ακόμα και της διορισμένης από την κυβέρνηση διοίκησης της ΝΕΡΙΤ, του προέδρου της Αντ. Μακρυδημήτρη  και του αναπληρωτή  Ρ. Μορώνη».

«Μπροστά στον πανικό λόγω των αδιεξόδων της πολιτικής της και της αποσύνθεσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας, καταφεύγουν στο μόνο δρόμο που γνωρίζουν, τα πραξικοπήματα και τον αυταρχισμό, δίνοντας δείγματα του πώς επιδιώκουν να οργανώσουν την προεκλογική αντιπαράθεση», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση και συμπληρώνεται: «Τους φοβίζει η ανάδειξη του εναλλακτικού πολιτικού μηνύματος ελπίδας και προοπτικής του ΣΥΡΙΖΑ που θα παρουσιαστεί με συγκεκριμένη κυβερνητική δέσμευση αύριο στο Βελλίδειο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα».

Πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται βέβαιος πως «ό,τι και αν επινοήσουν δεν σώζονται» και καλεί την κυβέρνηση «έστω και την ύστατη στιγμή» να αναθεωρήσει «την πραξικοπηματική της ενέργεια».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή