Ολυμπιακός: Παρουσιάστηκε επίσημα ο Αμπιντάλ

Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014 18:26
UPD:18:31
EUROKINISSI/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Ερίκ Αμπιντάλ.

A- A A+

Αποφασισμένος να τα δώσει όλα στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Ερίκ Αμπιντάλ στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασής του από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Εκ μέρους της διοίκησης έδωσαν το «παρόν», ο διευθυντής επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς, ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Βρέντζος και ο στρατηγικός σύμβουλος της ομάδας, Κριστιάν Καρεμπέ. Εκτός του Γάλλου άσου, έγινε και ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου για το σημαντικό φιλικό με την Αθλκέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τους σκοπούς της Unicef:

Αφού χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους, ο Γάλλος σταρ, είπε: «Είναι μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Πάντα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Θα κάνω πολύ μεγάλη προσπάθεια για να προσφέρω με την εμπειρία και τις γνώσεις μου για να συμβάλλω σε ένα οικοδόμημα που χτίζεται τα τελευταία χρόνια.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και κυρίως τον πρόεδρο για την προσπάθεια που κατέβαλε για να με φέρει. Θα δώσω τα πάντα και θα ιδρώσω για αυτήν την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που θα γίνω ξανά μέρος της περιπέτειας που είχε και η Μπαρτσελόνα με τη Unicef με στόχο ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά».

Για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό τόνισε: «Έχω κερδίσει πολλούς τίτλους και τρόπαια. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κάνω τα πάντα για να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του. Ξέρω τι σημαίνουν βαριά τρόπαια. Ξέρω πού έχω έρθει και θέλω να συμβάλλω κι εγώ. Να προσθέσω ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα που χτίζεται. Είμαι επαγγελματίας και στα 34 μου χρόνια έχω ακόμη όρεξη για δουλειά. Όταν δεν θα έχω, θα αποσυρθώ. Τώρα αυτό δεν ισχύει».

Αναφερόμενος στην υποδοχή που του έκανε ο κόσμος, τόνισε: «Θέλουμε να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους. Πρέπει να προσαρμοστώ πρώτα. Θέλω να μάθω ελληνικά αν και είναι δύσκολα. Εξεπλάγην από την αγάπη του κόσμου και από το γεγονός πως υπήρχαν οπαδοί στην Αμερική. Θέλω όπου κι αν παίζουμε να έχουμε αυτήν την αγάπη και όλοι μαζί να καταφέρνουμε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικα».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις