Ο Φαν Γκάαλ ζητεί υπομονή από τους φίλους της Γιουνάιτεντ

Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 13:16
UPD:13:19
EPA/PRESS ASSOCIATION IMAGES
A- A A+

Πίστωση χρόνου για να δημιουργήσει την ομάδα που το φίλαθλο κοινό της ονειρεύεται ζήτησε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Γκάαλ.

Μετά τον ένα βαθμό σε δύο αγώνες που έχουν συλλέξει στη φετινή πρέμιερ λιγκ, αργά χθες τη νύχτα η Γιουνάιτεντ υπέστη ταπεινωτικό αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ Αγγλίας από την Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ΜΚ Ντονς, που διέσυρε τους «κόκκινους διαβόλους» με 4-0! 

Όλα αυτά λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία του βρετανικού ποδοσφαίρου (Ντι Μαρία), με αποτέλεσμα ο Ολλανδός τεχνικός της ομάδας να βρίσκεται σε άβολη θέση.

«Είναι δύσκολο για τους φιλάθλους μας να πιστέψουν στη νέα αγωνιστική φιλοσοφία, αλλά πρέπει να το κάνουν επειδή είμαι εδώ για να χτίσω μια νέα ομάδα κι αυτό δεν γίνεται ούτε σε ένα μήνα, ούτε καν σε έναν χρόνο» υπογράμμισε ο Ολλανδός τεχνικός.

«Είναι πολύ απογοητευτικός ο αποκλεισμός μας, αλλά ελπίζω να διατηρήσουν την αισιοδοξία τους για την ομάδα μας. Ξέρουμε ακριβώς τι κάνουμε» συμπλήρωσε, όμως είναι αμφίβολο αν έπεισε τους απογοητευμένους οπαδούς της Μάντσεστερ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις