Νέα «γκέλα» για Γιουνάιτεντ, 1-1 με Σάντερλαντ

Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014 20:08
UPD:20:13
REUTERS/ANDREW YATES

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ, Νταβίντ Ντε Γκέα.

A- A A+

Τον πρώτο βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα Αγγλίας «έγραψε» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Λουίς Φαν Γκάαλ, που μετά την ήττα της πρεμιέρας στο «Όλντ Τράφορντ» από τη Σουόνσι (1-2) αναδείχθηκε απόψε ισόπαλη της Σάντερλαντ με 1-1 στο «στάδιο του φωτός».

Οι «κόκκινοι διάβολοι», που με το... καλημέρα βρέθηκαν να απέχουν πέντε βαθμούς από τις Τσέλσι, Τότεναμ και τρεις από την Άρσεναλ, ενώ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι που έχουν από 3 βαθμούς παίζουν αύριο μεταξύ τους.

Η κατάσταση φάνηκε να εξελίσσεται καλά για τη φιλοξενούμενη Γιουνάιτεντ όταν άνοιξε το σκορ με τον Χουάν Μάτα στο 17΄, όμως το γκολ του Τζακ Ρόντγουελ στο 30΄ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

EPA/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Τον πρώτο βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα Αγγλίας «έγραψε» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Λουίς Φαν Γκάαλ.

Νωρίτερα η Τότεναμ είχε κάνει επίδειξη δύναμης συντρίβοντας με 4-0 την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», χάρις σε δύο γκολ του Νάσερ Τσαντλί (12΄, 37΄) κι από ένα των Έρικ Ντάιερ (30΄) και Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ (65΄).

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, Χαλ και Στόουκ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην έδρα της πρώτης. Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο από το 14΄ λόγω της αποβολής του Τζέιμς Τσέστερ, αλλά προηγήθηκαν με τον Νίκιτσα Γέλαβιτς στο 42΄ για να δεχθούν την ισοφάριση από τον Ράιαν Σόουκρος στο 83ο λεπτό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις