Αγγλία: Η Αρσεναλ «τσίμπησε» βαθμό στο «Γκούντισον Παρκ»

Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014 21:30
UPD:21:32
REUTERS/ANDREW YATES

Με τον Ολιβιέ Ζιρού να σκοράρει στην εκπνοή του αγώνα οι «κανονιέρηδες» πήραν το 2-2 στο «Γκούντισον Πάρκ» αφήνοντας την ομάδα του Μαρτίνεθ χωρίς νίκε μετά από 2 αγωνιστικές.

A- A A+

Το 2Χ2 έκανε η Τσέλσι στο πρωτάθλημα, ενώ το ντέρμπι του σημερινού «κυρίως πιάτου» της αγωνιστικής δεν ανέδειξε νικητή, καθώς Έβερτον και Άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Μέχρι το 90΄ η Έβερτον κρατούσε το πολύτιμο «τρίποντο» απέναντι στην Άρσεναλ, αλλά η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ αποδείχθηκε πολύ «σκληρή για να πεθάνει». Με τον Ολιβιέ Ζιρού να σκοράρει στην εκπνοή του αγώνα οι «κανονιέρηδες» πήραν το 2-2 στο «Γκούντισον Πάρκ» αφήνοντας την ομάδα του Μαρτίνεθ χωρίς νίκε μετά από 2 αγωνιστικές.

Ο Κόουλμαν και ο Νέισμιθ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους «εφοπλιστές», ωστόσο, στο 83΄ ο Ράμσι μείωσει σε 2-1, για να έρθεει ο Γάλλος διεθνής στράικερ στο 90΄ και να ισοφαρίσει.

«Απόσβεση» των χρημάτων που δαπάνησε για να τον αποκτήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης άρχισε να κάνει στην Τσέλσι ο Ντιέγκο Κόστα. Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική ο Ισπανός διεθνής επιθετικός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και οδήγησε τους Λονδρέζους στη νίκη με 2-0 επί της Λέστερ.

REUTERS/TOBY MELVILLE

Στο 63΄ ο Κόστα άνοιξε το σκορ για την Τσέλσι.

Στο 63΄ ο Κόστα άνοιξε το σκορ και στη συνέχεια επέτρεψε στον Αζάρ να «γράψει» το τελικό αποτέλεσμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με το Ζοζέ Μουρίνιο να πανηγυρίζει τη δεύτερη διαδοχική νίκη της ομάδας του.

Μετά το θρίαμβό της στην πρεμιέρα επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Σουόνσι «έκλεψε» ένα ακόμη «τρίποντο», αυτή την φορά στην έδρα της. Με το γκολ του Ντάιερ, που είχε σκοράρει και στο «Ολντ Τράφορντ» η ομάδα της Ουαλίας επιβλήθηκε 1-0 της Μπέρνλι, που γνώρισε την 2η συνεχόμενη ήττα της.

Με απρόσμενη...άνεση πέρασε η Γουέστ Χαμ από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Χτυπώντας δυο φορές σε τέσσερα λεπτά (34’-37’) με τους Ζάρατε και Ντάουνινγκ, τα «σφυριά» σόκαραν τους γηπεδούχους και παρόλο που εκείνοι μείωσαν με τον Σαμάκ στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Κόουλ καθάρισε το λονδρέζικο ντέρμπι γράφοντας το τελικό 3-1.

Η Σαουθάμπτον, μετά την ήττα της στην πρεμιέρα από τη Λίβερπουλ, δεν κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της επί της Γουέστ Μπρομ, με το τελικό 0-0 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις