Ολυμπιακός: Δανεικός για έναν χρόνο ο Αφελάι

Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014 15:27
UPD:15:33
Olympiacos.org
A- A A+

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη...βούλα είναι από σήμερα ο Ιμπραΐμ Αφελάι, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτησή του με τη μορφή του δανεισμού για έναν χρόνο από τη Μπαρτσελόνα.

Αν και οι Πειραιώτες προσπάθησαν να τον αγοράσουν, τελικά ο παίκτης παραχωρήθηκε δανεικός με τους πρωταθλητές να διατηρούν την οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους γι΄ άλλα δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ιμπραΐμ Αφελάι. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2015, με δυνατότητα επέκτασης της συμφωνίας για τα επόμενα 2 χρόνια.»

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο 26χρονος παίκτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο Αφελάι τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι βέβαιος πως θα ζήσει μοναδικές στιγμές στον Ολυμπιακό. Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Νιώθω υπέροχα! Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι ο Ολυμπιακός θέλει να με αποκτήσει ένιωσα ενθουσιασμό και χαίρομαι που είμαι εδώ τώρα», επισήμανε αρχικά ο διεθνής ποδοσφαιριστής και συνέχισε:

«Όταν έφτασα και είδα ότι ο κόσμος ήταν τόσο χαρούμενος που με είδε, μου μετέδωσε πολύ έντονα ευχάριστα συναισθήματα! Ανυπομονώ να περάσουμε μαζί με τον κόσμο μία σπουδαία χρονιά».

Η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν ήταν ο μόνος λόγος που τον έκανε να υπογράψει στους Πειραιώτες: «Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα. Δεν έχει σημασία για εμένα το αν παίζει ή όχι στο Τσάμπιονς Λγκ. Είναι μία ομάδα η οποία στοχεύει πάντα στο να παίρνει πρωταθλήματα! Ελπίζω να μπορέσουμε μαζί να κάνουμε ωραία πράγματα τη σεζόν που έρχεται».

Κατέληξε λέγοντας: «Ανυπομονώ και να προπονηθώ με τους νέους συμπαίκτες μου. Να τους γνωρίσω. Από εκεί και πέρα, θυμάμαι που είχα αγωνιστεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στο παρελθόν και οι φίλαθλοι ήταν ιδιαίτερα φανατικοί. Πλέον θα είναι και με εμένα. Αυτό με κάνει και νιώθω πολύ όμορφα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις