Βράβευση του Κώστα Ευαγγελάτου στην Κεφαλονιά

Τιμητική διάκριση προς τιμήν του Κεφαλονίτη καλλιτέχνη
Σάββατο, 09 Αυγούστου 2014 08:00

Ο Κώστα Ευαγγελάτος.

A- A A+

Βραβείο επαίνου και τιμητική διάκριση προς τιμήν του Κεφαλονίτη καλλιτέχνη (ζωγράφου, λογοτέχνη, ποιητή), με πολύχρονη διεθνή εμβέλεια,  Κώστα Ευαγγελάτου, θα απονεμηθούν αύριο, Κυριακή 10 Αυγούστου, από τις 9 μέχρι τις 11.30 το βράδυ, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, στον κήπο της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa Ροδόπη [Μεσολωρά 7 και Βύρωνος].

Το Βραβείο επαίνου θα παραδοθεί, στον τιμώμενο, από τον πρόεδρο της Ένωσης καλλιτεχνών και λογοτεχνών Ηλιούπολης, Στέλιο Μαρούλη, ο οποίος θα παρευρεθεί για τον σκοπό αυτό στην Κεφαλονιά. Στην ίδια εκδήλωση θα απονεμηθεί τιμητική διάκριση, εκ μέρους του Ιωάννη Μαρωνίτη, προέδρου του ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων και αντιπροέδρου του παγκόσμιου ομίλου για την Unesco Ευρώπης και Αμερικής.

Ο καλλιτέχνης στο ατελιέ του.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν μέλη της ένωσης καλλιτεχνών και λογοτεχνών Ηλιούπολης, μέλη του ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων καθώς και γνωστοί καλλιτέχνες μέλη του επιμελητηρίου εικαστικών τεχνών και άλλων καλλιτεχνικών φορέων που έχουν προσφέρει έργα τους στη μόνιμη συλλογή καθώς και λογοτέχνες μέλη της εταιρίας Ελλήνων λογοτεχνών. Η είσοδος για το κοινό στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη.

naftemporiki.gr

 

Προτεινόμενα για εσάς