ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να άρει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας

Τετάρτη, 06 Αυγούστου 2014 23:14
UPD:23:16
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει απαράδεκτη και καταστροφική τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης καθώς συμμετέχει στις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας.

A- A A+

Τον έντονο προβληματισμό του για τις επιπτώσεις που θα έχει στην ελληνική οικονομία η απόφαση της ρωσικής κυβέρνησης για διακοπή των εισαγωγών αγροτικών προϊόντων, πρώτων υλών και τυποποιημένων προϊόντων από χώρες μέλη της Ε.Ε που εφαρμόζουν κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει απαράδεκτη και καταστροφική τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης καθώς συμμετέχει στις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας και για το γεγονός, όπως τονίζει, που υπακούει τυφλά στις ψυχροπολεμικές στρατηγικές Ουάσιγκτον - Βρυξελλών, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και της χώρας.

«Οι Έλληνες αγρότες που στηρίζουν το εισόδημά τους στις εξαγωγές προς τη Ρωσία οδηγούνται στην ολική καταστροφή» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί την κυβέρνηση να διακόψει άμεσα τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ οι κυρώσεις αυτές σε καμία περίπτωση δεν υποβοηθούν στην αποκλιμάκωση της ουκρανικής κρίσης, αλλά όπως διαφαίνεται την οξύνουν σε έναν ανοιχτό εμπορικό και οικονομικό πόλεμο, του οποίου, δυστυχώς, η Ελλάδα είναι μέρος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή