Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Λαγό, στην αποστολή και ο Μπούι

Δευτέρα, 04 Αυγούστου 2014 20:28
UPD:20:32
ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

A- A A+

Με νέο πρόσωπο στην αποστολή το νεοαποκτηθέντα, Μπούι και με το Λαγό να είναι αμφίβολος, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή ρεβάνς με τη Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η τελευταία προπόνηση των «πρασίνων» έκρυβε ένα απρόοπτο για το Γιάννη Αναστασίου, που είδε τον Τάσο Λαγό να αποχωρεί από το πρόγραμμα με διάταση στον πλάγιο κοιλιακό και να είναι αμφίβολος για το ματς με τους Βέλγους.

Ο νεαρός μέσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπως και οι Πέτριτς, Μέντες, που τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών αλλά τα ξεπέρασαν.  

«Γεύση» από Λεωφόρο Αλεξάνδρας θα πάρει και το δεύτερο απόκτημα του «τριφυλλιού» στην καλοκαιρινή περίοδο, Μπούι, ο οποίος θα μείνει στον πάγκο.

Το «παρών» στο Κορωπί έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, για λόγους ηθικής συμπαράστασης στους ποδοσφαιριστές. Αργότερα δείπνησε μαζί τους, δείγμα του κλίματος και της συσπείρωσης που υπάρχει για την πρόκριση.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρη, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Σπυρόπουλο, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Μέντες, Λαγό, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Κλωναρίδη, Καρέλη και Μπούι. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις