ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση θα συνεχίσει τη σκληρή μνημονιακή πολιτική

Δευτέρα, 04 Αυγούστου 2014 17:38
UPD:17:40
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ  επισημαίνει πως η εμμονή σε αυτή την πολιτική είναι που έχει οδηγήσει και συνεχίζει να οδηγεί σε αδιέξοδο την κοινωνία και την οικονομία.

A- A A+

Στην εκτίμηση ότι η σκληρή μνημονιακή πολιτική θα συνεχιστεί απρόσκοπτα προέβη ο  ΣΥΡΙΖΑ ασκώντας κριτική στις κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του νέου  πρόεδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έπειτα από τη συνάντησή τους.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΣΑ η επαναλαμβανόμενη αφήγηση περί τέλους της κρίσης και η σύγκριση ανόμοιων καταστάσεων γίνεται μόνο και μόνο για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η σκληρή μνημονιακή πολιτική της λιτότητας που εφαρμόζει, όπως τονίζει, πιστά ο κ. Σαμαράς και υποστηρίζεται από κυρίαρχους κύκλους στην Ευρώπη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του επισημαίνει πως η εμμονή σε αυτή την πολιτική είναι που έχει οδηγήσει και συνεχίζει να οδηγεί σε αδιέξοδο την κοινωνία και την οικονομία έχοντας εγκαταστήσει ένα μνημονιακό καθεστώς.

Αυτό σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδεικνύεται καθημερινά και από το πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα καθώς και από την βάρβαρη και άδικη φορολογία των ακινήτων.

«Η διέξοδος από αυτή την κρίση περνάει μέσα από την κατάργηση των μνημονίων και από ριζικές αλλαγές στην Ευρώπη και όχι από εθιμοτυπικά επαναλαμβανόμενα ευχολόγια περί ανάπτυξης και απασχόλησης» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή