Στ.Κοτσόλης: «Είμαστε σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας»

Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 20:32
UPD:20:37
ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
A- A A+

Βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμος για να παρουσιάσει ξανά το καλό του ευρωπαϊκό πρόσωπο παρουσιάστηκε ο Στέφανος Κοτσόλης στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης.

«Η παρουσία μας εδώ είναι ο καρπός της μεγάλης προσπάθειας της περσινής χρονιάς. Κατορθώσαμε το μέγιστο δυνατό και διεκδικούμε την ευρωπαϊκή μας συνέχεια. Είναι δύο δύσκολα ματς, έχουμε δουλέψει πολύ κι ελπίζω να πάνε όλα βάσει πλάνου και να πάρουμε αυτό που θέλουμε», τόνισε στον πρόλογό του ο έμπειρος τερματοφύλακας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο βαθμό ετοιμότητας του Παναθηναϊκού:

«Γνωρίζαμε πόσα θα ματς θα είχαμε παίξει μέχρι τα παιχνίδια με τη Σταντάρ. Θεωρώ ότι έχουμε πολύ υψηλό βαθμό ετοιμότητας και θα φανεί στο γήπεδο».

Για την επιστροφή του «τριφυλλιού» στην Ευρώπη είπε: «Γυρίσαμε σελίδα από την περασμένη σεζόν. Ξεκινήσαμε ιδανικά στις εγχώριες διοργανώσεις κι ελπίζω φέτος να υπάρχει ανάλογη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός και η Ευρώπη είναι συνυφασμένες έννοιες».

Σχετικά με τον αυριανό αντίπαλο του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Έχει γίνει πολύ καλή κατασκοπεία από την ομάδα μου. Αλλά όλα αυτά που έχουμε συζητήσει και αναλύσει, τα κρατάμε για την ομάδα μας», ενώ σε ό,τι αφορά τις πιθανότητες πρόκρισης του Παναθηναϊκού επισήμανε:

«Όλες οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την πρόκριση σε αυτό το γύρο. Θα δούμε στο γήπεδο ποιος μπορεί να συνεχίσει στα πλέι οφ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις