Γ.Αναστασίου: «Ήρθαμε για να νικήσουμε τη Σταντάρ»

Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 20:44
UPD:20:49
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο Γιάννης Αναστασίου σε παλαιότερη συνέντευξη Τύπου.

A- A A+

Με στόχο να νικήσει τη Σταντάρ θα παραταχθεί αύριο στη Λιέγη ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ο τεχνικός των «πρασίνων», Γιάννης Αναστασίου.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» έπλεξε το εγκώμιο της βελγικής ομάδας, ωστόσο, όπως επισήμανε από τημν εμφάνιση του Παναθηναϊκού θα καθοριστεί το αποτέλεσμα του αγώνα.

«Βρισκόμαστε εδώ έπειτα από απουσία αρκετών μηνών από την Ευρώπη και ήρθαμε να συνεχίσουμε την καλή προσπάθεια που ξεκινήσαμε πέρυσι με νέα φιλοσοφία και νέα παιδιά. Στόχος μας είναι να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός. Ελπίζω ότι μετά την επιτυχημένη σεζόν που είχαμε να συνεχίσουμε σε ανάλογο επίπεδο κι εφέτος, αρχήγς γενομένης από τις αναμετρήσεις με τη Σταντάρ», είπε αρχικά ο νεαρός προπονητής του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Η Σταντάρ πέρυσι ήταν ίσως η καλύτερη ομάδα στο Βέλγιο. Στα πλέι-οφ, όμως δεν έδειξαν ανάλογη συνέχεια με την εικόνα του πρωταθλήματος. Παραμένει πάντα μία επικίνδυνη ομάδα. Το σημαντικό, όμως, είναι σε ποια κατάσταση θα βρισκόμαστε εμείς και όχι η αντίπαλος μας».

Σχετικά με το βαθμό ετοιμότητας της Σταντάρ είπε: «Όταν μία ομάδα έχει περισσότερα επίσημα ματς...στα πόδια της έχει το πλεονέκτημα. Ξέραμε όμως ότι το βελγικό πρωτάθλημα ξεκινάει πιο νωρίς. Όμως, όπως προείπα, είναι σημαντικό σε τι κατάσταση θα βρίσκεται η δική μας ομάδα για να κάνει μέσα στο γήπεδο αυτά που πρέπει».

Για το αν θα έχει στη διάθεσή του τους Πράνιτς και Πέτριτς τόνισε: «Ο Πράνιτς δεν έχει πλέον κανένα πρόβλημα. Είναι 100% υγιής. Ο Πέτριτς είχε ενόχληση στη μέση και θέλω να πιστεύω ότι ξεπεράστηκε, αλλά θέλω να τον δω και στην προπόνηση.Τον ξεκουράσαμε γιατί είναι σημαντικός παίκτης για εμάς»

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός το αυριανό ματς ήταν ξεκάθαρος: « Δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ. Για κάθε παίκτη το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί μεγάλο κίνητρο. Εμείς ξέρουμε πόσο δυνατά ξεκινάει τα παιχνίδια στο γήπεδό της η Σταντάρ, ωστόσο, είμαστε Παναθηναϊκός και ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε. Με τους έμπειρους και τους νεαρούς παίκτες, θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα λάθη μας για να είμαστε αυτοί που πρέπει και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις