Σ. Βούλτεψη: Η εμπιστοσύνη έχει ανακτηθεί

Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 09:07
UPD:11:12
FOSPHOTOS/PANAYIOTIS TZAMAROS

«Η εμπιστοσύνη έχει ανακτηθεί», παρατήρησε συγκεκριμένα η κ. Βούλτεψη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ως δείγμα ανάκτησης της εμπιστοσύνης προς τη χώρα μας αξιολογεί η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, το γεγονός ότι η επόμενη διαπραγμάτευση με την τρόικα θα λάβει χώρα στο Παρίσι.

«Η εμπιστοσύνη έχει ανακτηθεί», δήλωσε συγκεκριμένα η κ. Βούλτεψη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, προσθέτοντας ότι η τρόικα δεν θα κάνει πλέον έλεγχο αλλά αξιολόγηση στις αλλαγές της ελληνικής οικονομίας. «Εφόσον είμαστε σε καλό δρόμο δεν υπάρχει λόγος για αυτή την αυτοπρόσωπη παρουσία και αυτό γίνεται αντιληπτό», συμπλήρωσε, σημειώνοντας ότι η διαπραγμάτευση εκτός ελληνικών συνόρων ήταν μία σκέψη του Πρωθυπουργού.

Σχολιάζοντας την χθεσινή έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, η κ. Βούλτεψη παραδέχθηκε ότι «οι κίνδυνοι παραμένουν» αφού, όπως είπε, «είμαστε έξι χρόνια σε ύφεση και δεν είναι δυνατόν να βγούμε από την κρίση με το πάτημα ενός κουμπιού».

Σε ό,τι αφορά την επιλογή του Δ. Αβραμόπουλου για τη θέση του Έλληνα Επιτρόπου, η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε ότι επελέγη ένα «στέλεχος πρώτης γραμμής» και από εκεί και πέρα η κυβέρνηση προσδόκα σε ένα καλό χαρτοφυλάκιο.

Ερωτηθείσα σχετικά με τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, η ίδια είπε ότι «είναι προσβολή και ύβρις να ασχολουμαστε με αυτό το θέμα όταν έχουμε ενάμιση εκατομμύριο άνεργους. «Η Χαρούλα Αλεξίου είπε ότι είμαστε όλοι καθαρίστριες.. Πράγματι, αλλά δεν μπορεί να είμαστε όλοι κρατικοί υπάλληλοι», ανέφερε με αφορμή τη χθεσινή συναυλία στο Σύνταγμα.

Επανέλαβε τέλος την εκτίμησή της ότι «θα βρεθούν οι βουλευτές που θα βοηθήσουν στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή