«Εποικοδομητική» η συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου

«Όλα τα θέματα θα αντιμετωπιστούν» δηλώνουν πηγές της Χ. Τρικούπη
Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 12:02
UPD:12:13
Eurokinissi/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

«Όλα τα θέματα θα αντιμετωπιστούν» είναι σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη το συμπέρασμα που προκύπτει από τη σημερινή σύσκεψη που είχαν ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευ. Βενιζέλος.

Όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, η συζήτηση μεταξύ των κ. Σαμαρά και Βενιζέλου διεξήχθη σε πολύ εποικοδομητικό κλίμα.

Επιπλέον, η κατεύθυνση της κυβέρνησης είναι ότι πρέπει να μεταδίδει προς τους εταίρους και την κοινωνία το μήνυμα της σταθερότητας και της τήρησης των δεσμεύσεων και το μήνυμα της αλλαγής σελίδας και της κοινωνικής ευαισθησίας.

Τα στελέχη της Χ. Τρικούπη τόνιζαν ότι με αυτή τη γραμμή θα πορευτεί η κυβέρνηση και συμπλήρωναν ότι αυτό είναι που θέλει και το ΠΑΣΟΚ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όπως επεσήμαναν άλλωστε, το Κίνημα δεν είχε ποτέ στρατηγικές αμφιταλαντεύσεις και από τη αρχή της κρίσης σήκωσε το βάρος για να φτάσουμε στο σημερινό σημείο που να μπορεί η χώρα να αφήσει πίσω την κρίση και τα μνημόνια και να προχωρήσει στην ανάπτυξη, την αντιμετώπιση της ανεργίας και στην κοινωνική συνοχή.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή