Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Μαζουακού

Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 21:21
UPD:21:35
olympiacos.org
A- A A+

Η μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουακού ανακοινώθηκε απόψε επίσημα από τον Ολυμπιακό, με τον πρωταθλητή Ελλάδας να προσθέτει ακόμη μία λύση στο αριστερό άκρο της άμυνάς του, στη θέση που παίζουν Χολέβας και Μπονγκ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, με πολλές φιλοδοξίες. Είμαι πολύ νέος, έχω πολλά να μάθω και τώρα θέλω να δείξω τι μπορώ να κάνω και να εξελιχθώ όσο περισσότερο μπορώ, κοντά στους άλλους σπουδαίους παίκτες που αγωνίζονται εδώ» δήλωσε ο παίκτης στην κάμερα του «Olympiacos TV».

Το who is who του ποδοσφαιριστή

Γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1993 στην πόλη Λιλ της Γαλλίας και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από τη Lille OM.S.Fives. Ακολούθησε η RC Lens και μετά η Valenciennes, με την οποία υπέγραψε και το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο.

Έκανε το ντεμπούτο του στη Ligue 1 στις 10 Αυγούστου του 2013, στο εναρκτήριο ματς της σεζόν 2013-14 κόντρα στην Toulouse. Το πρώτο του γκολ στην κορυφαία κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος το πανηγύρισε απέναντι στη Marseille στο Velodrome στις 29 Ιανουαρίου του 2014.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις