Φορτούνης: Διάλεξα Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ

Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014 12:10
UPD:12:21
Eurokinissi/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
A- A A+

Μόνο η ανακοίνωση απομένει πια για να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» ο Κώστας Φορτούνης, που επαναπατρίζεται ύστερα από τρεις περιόδους στη Γερμανία και την Καϊζερσλάουτερν.

Ο 22χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός επιβεβαίωσε τη μεταγραφή στον πρωταθλητή Ελλάδας μιλώντας στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκης «Arena Press», και εξήγησε τους λόγους της επιλογής του.

«Ακούω πάρα πολλά και θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Δεν είναι αλήθεια ότι επέλεξα τον Ολυμπιακό επειδή ήταν οικονομικό το κίνητρο. Σκέφτηκα πολύ καιρό πριν πάρω την απόφασή μου, γιατί ήταν και η πρόταση του ΠΑΟΚ πολύ ενδιαφέρουσα για μένα» υπογράμμισε ο Φορτούνης.

«Αυτό που μέτρησε καθοριστικά στην απόφασή μου ήταν η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το όνειρο μου ήταν πάντα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και μέσω του Ολυμπιακού θα το πραγματοποιήσω» πρόσθεσε.

«Είχα στα χέρια μου τρεις προτάσεις, από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και έπρεπε να διαλέξω. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, γι’ αυτό και καθυστέρησα να την πάρω» συμπλήρωσε ο Θεσσαλός ποδοσφαιριστής.

Αναφορικά με τις επαφές που είχε με τον ΠΑΟΚ είπε ότι «γίνονταν συζητήσεις του μάνατζέρ μου με τον κ. Βρύζα, αλλά διάλεξα τον Ολυμπιακό για τους λόγους που προανέφερα (...) Ενημερώσαμε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ άμεσα για την απόφασή μου. Το ότι δεν πήγα τελικά στον ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ αυτή την ομάδα. Το έχω ξαναπεί, ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη δυναμική και ήταν τιμητική για μένα η πρότασή του».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις