Τέλος ο Ζόρο από τον ΟΦΗ

Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014 20:00
OFIFC.GR

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Ζόρο είχε πρόταση από κάποια γαλλική ομάδα στην οποία ανταποκρίθηκε, με αποτέλεσμα τη διακοπή της συνεργασία του με το σύλλογο του Ηρακλείου (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Τέλος στη συνεργασία με τον Μαρκ Ζόρο έβαλε η ΠΑΕ ΟΦΗ, λύνοντας το συμβόλαιο του 30χρονου κεντρικού αμυντικού που είχε διάρκεια ως το 2016. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Ζόρο είχε πρόταση από κάποια γαλλική ομάδα στην οποία ανταποκρίθηκε, με αποτέλεσμα τη διακοπή της συνεργασία του με το σύλλογο του Ηρακλείου.

«Ήταν τιμή που έπαιξα σε ένα τέτοιο μεγάλο κλαμπ. Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο για την άψογη συνεργασία που είχαμε, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο που σε κάθε ματς ήταν συγκλονιστικός. Φεύγω αλλά ελπίζω κάποια στιγμή οι δρόμοι μας με τον ΟΦΗ να συναντηθούν ξανά» είπε ο παίκτης στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ, ανακοινώνει την κοινή λύση του συμβολαίου με τον Μάρκο Ζόρο. Η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την συνεργασία μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις