Ελαμπντελαουί: Θα δώσω ενέργεια και ταχύτητα

Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 19:44
UPD:19:44
OLYMPIACOS.ORG

Ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις του από το νέο περιβάλλον καθώς και για το κίνητρο που υπαγόρευσε την επιλογή του (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκανε στα ελληνικά ΜΜΕ ο Ομάρ Ελαμπντελαουί από την Αυστρία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της η πειραϊκή ομάδα.

Ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις του από το νέο περιβάλλον καθώς και για το κίνητρο που υπαγόρευσε την επιλογή του. 

«Είναι πολύ καλή η πρώτη εντύπωση που έχω στην ομάδα. Νομίζω ότι έχω έρθει σε μία ομάδα που είναι πολύ δεμένη. Είναι πολύ καλή η ατμόσφαιρα. Είναι πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις μου από όλους» είπε ο ποδοσφαιριστής.

«Θα έλεγα πως μου είναι εύκολο να προσαρμοστώ. Όλοι εδώ είναι πολύ καλοί μαζί μου» πρόσθεσε.

Όσο για το πως αποφάσισε να έρθει στον Ολυμπιακό; «Υπήρχε ενδιαφέρον εδώ και κάποιο καιρό. Στην πορεία έγινε πιο έντονο. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα ο Ολυμπιακός» είπε.

«Μία μεγάλη ομάδα, σίγουρα πιο μεγάλη από εκεί που ήμουν. Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία αυτή και να δείξω τι αξίζω. Μπορεί να μη γνώριζα πολλά για την ιστορία του συλλόγου όμως είναι πολύ γνωστός στην Ευρώπη. Διακρίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ με μεγάλες ομάδες και τον γνώριζα» πρόσθεσε.

Ο Ελαμπντελαουί αποκάλυψε ότι «δεν ήταν τόσο εύκολο να έρθω, είχα και άλλες επιλογές. Στο τέλος όμως το να υπογράψω εκεί μου φάνηκε η πιο εύκολη και η πιο σωστή. Τότε μου φάνηκε εύκολο. Όμως, για καμία απόφαση δεν μπορείς να πεις ότι είναι εύκολη».

Αξιολογώντας τον εαυτό του, είπε: «Είμαι ένας παίκτης με ταχύτητα και ενέργεια. Μου αρέσει πολύ το να έχω ενέργεια και πάθος στο παιχνίδι μου. Παίζω δεξί μπακ αλλά μου αρέσει να προωθούμαι και να παίζω και χαφ. Θα δείτε λοιπόν έναν παίκτη με πολλή ενέργεια, ταχύτητα και μεγάλη διάθεση στο παιχνίδι».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις