Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Μαζουάκου

Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 10:18
UPD:15:42
EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

O Αρτούρ Μαζουάκου (δεξιά, φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ξαφνικό πρόβλημα με τη μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουάκου προέκυψε στον Ολυμπιακό, καθώς η αίτηση που είχε καταθέσει η πρώην ομάδα του, Βαλανσιέν, σχετικά με τον υποβιβασμό της, έγινε αποδεκτή και, πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να διαπραγματειύν με το γαλλικό σύλλογο.

Ο 20χρονος αμυντικός μέσος υπέγραψε στους Πειραιώτες ως ελεύθερος, αλλά σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, για να επισημοιποιηθεί η μεταγραφή του θα πρέπει να ερπέλθει συνφωνία στο οικονομικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην προηγούμενη ομάδα του.

Η Βαλανσιέν είχε υποβιβαστεί αρχικά από την αρμόδια επιτροπή αδειοδότησης του γαλλικού ποδοσφαίρου στην 4η κατηγορία, λόγω χρεών, κάτι που έδινε τη δυνατότητα στους παίκτες της να διαπραγματευτούν ως ελεύθεροι τη μεταγραφή του σε άλλες ομάδες.

Αυτό έκανε και ο Μαζουάκου, με αποτέλεσμα να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός. Η διοίκηση της Βαλανσιέν, όμως, κατέθεσε έφεση στο δευτεροβάθμιο όργανο, δικαιώθηκε και καλείται από τη νέα σεζόν να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας. 

Μετά την εξέλιξη αυτή οι διοικούντες τον Ολυμπιακό θα πρέπει να διαπραγματευτούν με τη γαλλική ομάδα για τον Μαζουάκου, ο οποίος βρίσκεται στην Αυστρία και συμμετέχει στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ενόψει της νέας περιόδου.

Στις τάξεις των πρωταθλητών δεν υπάρχει ανησυχία και θεωρείται ότι θα βρεθεί γρήγορα η λύση που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις