Μουντιάλ 2014: Υποδοχή ηρώων στους Αργεντινούς διεθνείς

Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 23:30
UPD:15/07/2014 10:17
REUTERS/STRINGER/ARGENTINA
A- A A+

Η Εθνική Αργεντινής επέστρεψε στα πάτρια εδάφη από τη Βραζιλία, μετά την ήττα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γερμανία και χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες για να χαιρετίσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και να εκφράσουν την υποστήριξή τους.

Οι παίκτες, πάντως, εμφανίστηκαν με λυπημένα πρόσωπα, σχεδόν χωρίς να μιλήσουν στον Τύπο. «Είμαστε πολύ ευγνώμονες» δήλωσε μόνο ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν για το θερμό καλωσόρισμα. 

Η Πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ, συναντήθηκε με τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας μετά την επιστροφή της «αλμπισελέστε» από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

REUTERS/ENRIQUE MARCARIAN

Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες για να χαιρετίσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και να εκφράσουν την υποστήριξή τους.

Η πρώτη πολίτης της χώρας διαβεβαίωσε τους διεθνείς ότι «αισθάνθηκε τεράστια υπερηφάνεια» για τον τρόπο που αυτοί υπερασπίστηκαν τα εθνικά χρώματα.

Κατά τη σύντομη συνάντηση στα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η Κίρχνερ, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι δεν είδε το χθεσινό τελικό, ενώ το ίδιο είχε συμβεί και στις προηγούμενες διοργανώσεις, υπογράμμισε όμως την αξία της ομάδας η οποία «έκλεισε το στόμα» σε όσους δεν πίστευαν σε αυτή, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις