Μουντιάλ 2014: Υπέρ του Σκολάρι ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας

Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 13:00
UPD:15:16
REUTERS/DAVID GRAY
A- A A+

Παρά τη λαϊκή απαίτηση, αλλά και την πλειοψηφία των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου, ο νέος πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας, τάσσεται υπέρ της παραμονής του Λουίς Φελίπε Σκολάρι στον πάγκο της «σελεσάο».

Η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει το βράδυ (23:00 ώρα Ελλάδας) την Ολλανδία στο «μικρό τελικό» του παγκοσμίου κυπέλλου, που διοργανώνει η ίδια, τέσσερα 24ωρα μετά το διασυρμό από τη Γερμανία με 7-1 στο «Μινεϊράο» του Μπέλο Οριζόντε.

Οι αποδοκιμασίες του κόσμου προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ στη διάρκεια του αγώνα με τα «πάντσερ», σύμφωνα με τον Τύπο της «χώρας του καφέ» θα έχει συνέχεια και απόψε εναντίον των «οράνιε». Ο νεοκλεγείς πρόεδρος της ομοσπονδίας (CBF), Μάρκο Πόλο Ντελ Νέρο, όμως, φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη για το μέλλον του «Φελιπάο» στο τιμόνι της εθνικής.

«Για μένα πρέπει να παραμείνει στα καθήκοντά του», δήλωσε στην εφημερίδα «Estado de Sao Paulo» και συνέχισε: «Αυτό που συνέβη ήταν ένα λάθος τακτικής. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Όλοι, όμως, κάνουμε λάθη. Μπορεί να συμβεί στον καθένα. Το σημαντικό είναι πως έκανε καλή δουλειά. Η προετοιμασία ήγταν καλή».

Ο Σκολάρι θα συναντηθεί με το Ντελ Νέρο, αλλά και το νυν πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Χοσέ Μαρία Μαρίν, μετά τον αγώνα που θα διεξαχθεί στο εθνικό στάδιο της Μπραζίλια.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις