Σας ομιλεί ο κυβερνήτης, η Αργεντινή πάει τελικό

Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 16:07
UPD:16:53
REUTERS/DYLAN MARTINEZ
A- A A+

Η Αργεντινή μπορεί να πέρασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια, ωστόσο δεν είχαν όλοι οι φίλαθλοί της την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συγκλονιστικό ημιτελικό της Εθνικής ομάδας της χώρας τους, με αντίπαλο την Ολλανδία.

Κάποιοι άτυχοι φίλοι της «Αλμπισελέστε» παρακολούθησαν το πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα σε καφετέρια του αεροδρομίου της πόλης Νεουκέν, καθώς λίγη ώρα αργότερα επρόκειτο να «πετάξουν».

Οι φίλαθλοι, πριν ξεκινήσει η παράταση, αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από την τηλεόραση, καθώς ήρθε η ώρα για την επιβίβασή τους στο αεροπλάνο.

Όσοι αγωνιούσαν περισσότερο, προσπαθούσαν, μέχρι την απογείωση του αεροπλάνου, να ενημερωθούν για την εξέλιξη του αγώνα μέσω των κινητών τους τηλεφώνων ή από το ραδιόφωνο.

Το αεροπλάνο, όμως έπρεπε να αναχωρήσει, συνεπώς την ενημέρωση των επιβατών ανέλαβε ο πιλότος.

FACUNDO DE LA CRUZ

Ο χρόνος φαινόταν να έχει παγώσει για τους πιο ανυπόμονους, μέχρι τη στιγμή που ο πιλότος, 12 χιλιάδες πόδια πάνω από το έδαφος, ανακοίνωσε στους επιβάτες ότι η Αργεντινή προκρίθηκε, νικώντας στα πέναλτι.

Ένα μικρό πάρτι ξέσπασε στο αεροπλάνο, με τους επιβάτες να... πετούν από τη χαρά τους και, παρά τον περιορισμένο χώρο, να γιορτάζουν με φωνές και τραγούδια τη συμμετοχή της χώρας τους στον τελικό.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή