Συμμετοχή του ΤΕΕ στο σημερινό συλλαλητήριο για τη «μικρή ΔΕΗ»

Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014 14:04
UPD:14:08
EUROKINISSI/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Στιγμιότυπο από το συλλαλητήριο που διοργάνωσε η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ κατά της ιδιωτικοποίησης της εταιρείας την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014.

A- A A+

Τη στήριξή του στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΔΕΗ, οι οποίοι αντιτίθεται στην μερική ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης, εκφράζει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ), καλώντας τα μέλη του να συμμετάσχουν στο σημερινό συλλαλητήριο το οποίο ξεκινά στις 7 το απόγευμα.

Στην ανακοίνωση του Επιμελητηρίου τονίζεται ότι «το ΤΕΕ συμμετέχει και ενισχύει τον αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΗ,  καλώντας τους διπλωματούχους μηχανικούς μέλη του να πάρουν μαζικά και δυναμικά μέρος στις νέες μορφές κινητοποιήσεων που οργανώνει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στο κέντρο και την περιφέρεια κατά του νομοσχεδίου για την «μικρή ΔΕΗ».

Παράλληλα πραγματοποιεί αναφορά στις απόψεις που εξέφρασε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Χρήστος Σπίρτζης στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής όπου υπογράμμισε ότι «με το προωθούμενο νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ», στην πραγματικότητα το δημόσιο αποσύρεται από τον κρίσιμο τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας και εγκαθίσταται πλέον μια ιδιότυπη ολιγαρχία».

Η ανακοίνωση καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι «το ΤΕΕ στο πλαίσιο της υποστήριξης του αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΗ καλεί τους διπλωματούχους μηχανικούς τα μέλη του να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και διεκδίκησης, που  διοργανώνει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σήμερα, Τετάρτη 9 Ιουλίου, στις 19:00 στην πλατεία Συντάγματος».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή