Μουντιάλ 2014: Αργεντινή εναντίον Ολλανδίας για μια θέση στον τελικό

Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014 10:00
UPD:12:03
REUTERS/DARREN STAPLES

Στιγμιότυπο από την προπόνηση της εθνικής ομάδας της Αργεντινής την Τρίτη στο «Κορίνθιανς Αρένα» του Σάο Πάουλο.

A- A A+

Οι ημιτελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας ολοκληρώνονται απόψε με τη διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα, που φέρει αντιμέτωπες Ολλανδία και Αργεντινή στην «Κορίνθιανς Αρένα» του Σάο Πάουλο (23:00). 

Η «αλμπισελέστε» εναντίον των «οράνιε» λοιπόν, σε ένα παιχνίδι με έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό του Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο απέναντι στους Γερμανούς, που συγκλόνισαν τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με το 7-1 επί της Βραζιλίας.

Οι Ολλανδοί του Λουίς Φαν Γκάαλ, οι οποίοι έφτασαν στον ημιτελικό μετά από πρόκριση-θρίλερ στα πέναλτι επί της Κόστα Ρίκα, δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα.

Από την πλευρά του, ο Αλεχάντρο Σαμπέγια δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία (θλάση) Άνχελ Ντι Μαρία, τον οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα αντικαταστήσει ο Έντσο Πέρες, αλλά στον αντίποδα επιστρέφει ο Σέρχιο Αγουέρο.

Στις προηγούμενες οκτώ φορές που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες η Ολλανδία μέτρησε τέσσερις νίκες, η Αργεντινή τρεις (μαζί με τον τελικό στο Μουντιάλ του 1978), ενώ ένας αγώνας έληξε ισόπαλος.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ολλανδία: Σίλεσεν, Φλάαρ, Ντε Φράι, Ίντι , Μπλιντ, Φαν Πέρσι, Σνάιντερ, Ρόμπεν, Κάουτ, Βαϊνάλντουμ, Ντεπάι.

Αργεντινή: Ρομέρο, Γκαράι, Ζαμπαλέτα, Ρόχο, Ντεμικέλις, Μπίλια, Μασεράνο, Λαβέτσι, Πέρες, Ιγκουαΐν, Μέσι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις