Σ. Βούλτεψη: Οι απόψεις περί δημοψηφίσματος δεν αθροίζονται

Τρίτη, 08 Ιουλίου 2014 16:27
UPD:16:28
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Όπως ανέφερε σε δήλωσή της η κ. Βούλτεψη «αυτές οι απόψεις περί δημοψηφίσματος που έχουν διατυπωθεί, είναι βέβαιο ότι δεν αθροίζονται μεταξύ τους. Οπότε κάθε περαιτέρω συζήτηση δεν έχει κανένα ουσιαστικό νόημα» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Οι απόψεις περί δημοψηφίσματος που έχουν διατυπωθεί είναι βέβαιο ότι δεν αθροίζονται μεταξύ τους ξεκαθάρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη στο ζήτημα της «μικρής ΔΕΗ» παίρνοντας αποστάσεις από τον πρόεδρο της Βουλής.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή της η κ. Βούλτεψη «αυτές οι απόψεις περί δημοψηφίσματος που έχουν διατυπωθεί, είναι βέβαιο ότι δεν αθροίζονται μεταξύ τους. Οπότε κάθε περαιτέρω συζήτηση δεν έχει κανένα ουσιαστικό νόημα».

Νωρίτερα, ωστόσο, ο κ. Μεϊμαράκης είχε αναφέρει ότι η συζήτηση για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την πώληση της ΔΕΗ πρέπει να γίνει άμεσα και ότι οι ομοειδείς προτάσεις των κομμάτων αθροίζονται.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε νέα συζήτηση που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες επανέλαβε ότι το θέμα του δημοψηφίσματος πρέπει να κλείσει άμεσα, ώστε να μη σέρνεται μέχρι τον Οκτώβριο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή