Μουντιάλ 2014: Απορρίφθηκε η έφεση για Τιάγκο Σίλβα, καμία ποινή σε Ζούνιγκα

Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 20:51
UPD:20:56
REUTERS/FABRIZIO BENSCH

Ο Σίλβα, ηγέτης της άμυνας των «βερντεόρο» και σκόρερ δύο τερμάτων στο Μουντιάλ, χάνει τον αγώνα καθώς στον προημιτελικό με την Κολομβία.

A- A A+

Η έφεση της Βραζιλίας για τον Τιάγκο Σίλβα απορρίφθηκε και ο αρχηγός της Σελεσάο θα είναι οριστικά απών από τον αυριανό ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γερμανία.

Ο Σίλβα, ηγέτης της άμυνας των «βερντεόρο» και σκόρερ δύο τερμάτων στο Μουντιάλ, χάνει τον αγώνα καθώς στον προημιελικό με την Κολομβία συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες, όταν παρατηρήθηκε επειδή παρεμπόδισε τον τερματοφύλακα Νταβίντ Οσπίνα να εκτελέσει γρήγορα ένα λάκτισμα. 

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας έκανε έφεση ζητώντας να ακυρωθεί η κίτρινη, αίτημα στο οποίο όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσε να συναινέσει η παγκόσμια ποδοσφαιρική συνομοσπονδία, που απάντησε πως δεν υπάρχει «νομική βάση» στην έφεση. 

Επίσης, η FIFA αποφάσισε ότι δεν θα ασκηθεί πειθαρχική δίωξη κατά του Κολομβιανού αμυντικού Χουάν Καμίλο Ζούνιγκα, ο οποίος χτύπησε με το γόνατο και προκάλεσε κάταγμα σπονδύλου στον Νεϊμάρ, που θα χάσει το υπόλοιπο του Μουντιάλ.

REUTERS/MARCELO DEL POZO

Η FIFA αποφάσισε ότι δεν θα ασκηθεί πειθαρχική δίωξη κατά του Κολομβιανού αμυντικού Χουάν Καμίλο Ζούνιγκα, ο οποίος χτύπησε με το γόνατο και προκάλεσε κάταγμα σπονδύλου στον Νεϊμάρ, που θα χάσει το υπόλοιπο του Μουντιάλ.

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA αποφάσισε ότι δεν μπορεί να ληφθεί καμία αναδρομική δράση, επειδή το περιστατικό τελούσε τη συγκεκριμένη στιγμή υπό την επίβλεψη του διαιτητή του αγώνα» ανακοινώθηκε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις