Παναθηναϊκός: Ποινή 10 μηνών στον Δ. Γιαννακόπουλο

Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2014 15:10
UPD:15:35
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗ
A- A A+

Βαρύτατη ποινή επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Συγκεκριμένα ο «ισχυρός άνδρας» των «πρασίνων» τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου για 10 μήνες από τους αγωνιστικούς χώρους.

Τα όσα είχαν συμβεί στα παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό δεν πέρασαν απαρατήρητα από το αρμόδιο όργανο του ΕΣΑΚΕ. Εκτός της ποινής στέρησης εισόδου, στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο επιβλήθηκε και πρόστιμο 12.000 ευρώ. Ο τελευταίος, σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από το περιβάλλον του, σκέφτεται πολύ σοβαρά την αποχώρησή του από την πράσινη ΚΑΕ, ενώ κατά μία άλλη πληροφορία, ο πρώην πρόεδρος της ομάδα εξετάζει το ενδεχόμενο στο διάστημα της τιμωρίας να εκχωρήσει τα «κλειδιά» του Παναθηναϊκού στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Η ΚΑΕ θα ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικη απόφασης.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

"Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή Πρωταθλήματος 2013-14

1. Επιβάλλει στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για πράξεις του Προέδρου της κ. Δ. Γιαννακόπουλου, που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, πρόστιμο 12.000,00€, μετά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. που διεξήχθη στις 29-5-2014 και κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 4-6-2014.

2. Επιβάλλει στον κ. Δ. Γιαννακόπουλο Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για πράξεις του που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά διάρκειας δέκα (10) μηνών για τους ως άνω αγώνες". 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις