Μπάσκετ: Καταγγελία από Αγγελόπουλους για τον Δ. Γιαννακόπουλο

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014 17:35
UPD:17:44
Icon/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Καταγγελία στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ και στην ΕΦΙΠ εις βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έκαναν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η καταγγελία αφορά στις δηλώσεις που έκανε ο ιδιοκτήτης της αθηναϊκής ομάδας μετά τον τρίτο τελικό, στον οποίο οι «πράσινοι» είχαν ηττηθεί στην έδρα τους, καθώς και στην παραβίαση της τρίμηνης απαγόρευσης εισόδου που είχε επιβληθεί στον κ. Γιαννακόπουλο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός κατάθεσε, σήμερα το πρωί, καταγγελία ενώπιον του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και της Ε.Φ.Ι.Π., αναφορικά με πειθαρχικά ελεγχόμενες ενέργειες του Πρόεδρου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός κ. Δ. Γιαννακόπουλου και συγκεκριμένα:

α) για τις δημόσιες δηλώσεις στις οποίες προέβη την 29η Μαΐου 2014, μετά το τέλος του τρίτου αγώνα της τελικής φάσης των πλέι-οφ στο Ο.Α.Κ.Α. μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, καθώς και

β) για παραβίαση της τρίμηνης απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα που αγωνίζεται η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, η οποία επιβλήθηκε σε αυτόν δυνάμει της υπ’ αριθμ. 38/30.05.2014 απόφασης του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις