Σαρρής: Ο Σάντος έφυγε μόνος

Τρίτη, 01 Ιουλίου 2014 21:47
UPD:21:49
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

«Του ζητήσαμε να μείνει μία μέρα ακόμα αλλά μας είπε πως είχε μαζέψει τα πράγματά του. Τον ευχαριστούμε για τα τέσσερα χρόνια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» είπε ο κ. Σαρρής (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, αντίκρουσε τον ισχυρισμό του Φερνάντο Σάντος περί «κλεισμένων εισιτηρίων» από την Ομοσπονδία, καθώς δήλωσε κατά την άφιξη της Εθνικής πως ήταν επιλογή του πρώην πια ομοσπονδιακού εκλέκτορα να φύγει μόνος από τη Βραζιλία και όχι να ταξιδέψει με την ελληνική αποστολή. 

«Ήταν δική του επιλογή. Το ίδιο θα γινόταν και μετά την Ακτή Ελεφαντοστού. Είχε βγάλει εισιτήρια αμέσως για Λισαβόνα, το ίδιο έγινε και τώρα. Του ζητήσαμε να μείνει μία μέρα ακόμα αλλά μας είπε πως είχε μαζέψει τα πράγματά του. Τον ευχαριστούμε για τα τέσσερα χρόνια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» είπε ο κ. Σαρρής.

«Η πρόκριση στα προημιτελικά θα ήταν ένα μεγάλο κατόρθωμα, αλλά και ο αποκλεισμός με αυτόν τον τρόπο δείχνει πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει κάνει μεγάλα βήματα και το βλέπουν αυτό και στο εξωτερικό» σχολίασε για την παρουσία της Εθνικής στο Μουντιάλ ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ενώ όσον αφορά στο νέο τεχνικό της Εθνικής, τον Κλαούντιο Ρανιέρι, δήλωσε ότι «στις 20 με 25 Ιουλίου θα έρθει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις