Ισραήλ: Αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας

Τρίτη, 01 Ιουλίου 2014 11:10
UPD:11:16
REUTERS/MOHAMMED SALEM

Η πολεμική αεροπορία του Ισραήλ εξαπέλυσε 34 επιθέσεις κατά της Χαμάς και δομών ισλαμικής τζιχάντ  στη Λωρίδα της Γάζας. Οι Παλαιστίνιοι ανέφεραν ότι τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα και ότι αγνοείται ακόμη ένα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Αεροπορικές επιδρομές πραγματοποίησε το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας κατά τη διάρκεια της νύχτας, ως απάντηση σε εκτόξευση πυραύλου εναντίον του.

Συγκεκριμένα, η πολεμική αεροπορία του Ισραήλ εξαπέλυσε 34 επιθέσεις κατά της Χαμάς και δομών ισλαμικής τζιχάντ  στη Λωρίδα της Γάζας. Οι Παλαιστίνιοι ανέφεραν ότι τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα και ότι αγνοείται ακόμη ένα.

Οι ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις επιβεβαίωσαν τις επιθέσεις, τις οποίες πραγματοποίησαν ως απάντηση στην εκτόξευση ρουκετών στο Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας το βράδυ της Δευτέρας και το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με τις ισραηλινές δυνάμεις, 18 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν κατά του Ισραήλ, προκαλώντας την καταστροφή ενός αμαξιού και  ενός κτηρίου στα νότια της χώρας. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

«Οι ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις θα συνεχίσουν να δρουν ώστε να αποκαταστήσουν την ειρηνική διαβίωση των πολιτών στο κράτος του Ισραήλ», δήλωσε στρατιωτικός εκπρόσωπός.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή